Община Пловдив търси най-добрия млад предприемач

Наградите са парични, като първа награда е 7 000 лева, втора – 4 000 лева и две трети места по 2 000 лева

0
62
naj-dobar mlad predpriemach (4)

Набирането на бизнес проекти за конкурса „Най-добър млад предприемач“ вече започна. Това анонсира заместник-кметът Георги Титюков пред ученици от Националната търговската гимназия. Днес по традиция той даде старт на конкурса, който се провежда за 10-та поредна година за младежи от 18 до 33 години.

„Всяка година има много интересни и идейни проекти, които печелят наградите на конкурса“, обясни Георги Титюков и подчерта, че два са етапите на провеждането му: първо се набират предложенията, след което пред специално жури се защитават най-добрите идеи.

Наградите са парични, като първа награда е 7 000 лева, втора – 4 000 лева и две трети места по 2 000 лева.

В сайта на Община Пловдив, в секция „Спорт и младежи“, „Младежки дейности“ желаещите, които искат да участват, могат да прочетат конкретните насоки и условия за участие, като главното е да са пловдивски жители.

naj-dobar mlad predpriemach (6)

Срокът за набиране на предложенията е до 1 февруари 2019г., в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ № 1.

Пред учениците от Националната търговка гимназия Георги Титюков даде десетки примери, при които Община Пловдив е помогнала за развитието на успешни бизнеси на млади хора,  участвали в конкурса през предишните години.

Младежите може да кандидатстват сами или в екип, но според правилата наградата се изплаща на един човек, навършил 18 години.

„Очакваме Вашите интересни идеи и предприемчивост“, заяви заместник-кметът Георги Титюков, след като разясни накратко правилата на конкурса и пожела успех на бъдещите участници.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.