Общинско БМВ спря да си хапне тортичка в Пловдив

0
1785
Общинско БМВ спря да си хапне тортичка в Пловдив
Снимка: Забелязано в Пловдив

Общинско БМВ реши да спре пред пешеходна пътека в кръстовище, за да си хапне тортичка на бившето заведение Зоната в Пловдив.

Автомобилът разбуни духовете в социалните мрежи, защото никой от компетентните органи не прави нищо по въпроса. От много години колелото на Зоната, се е превърнало в безплатен паркинг. Поради наличието на заведение, банков офис и денонощна аптека, колите не спазват правилата.

От друга страна Община Пловдив не изявява никакво желание да се пребори с неправилното паркиране, защото към момента има само 1 патрулен автомобил на Общинска Полиция. От друга страна работата на т.н. “Паяци” остава загадка, до колко е ефективна в последните години. Въпреки раздутото общинско административно присъствие.

Общинско БМВ спря да си хапне тортичка в Пловдив
Снимка: Забелязано в Пловдив

Днес общинското БМВ показва, защо в Пловдив няма ред по пътищата. Защото има наши и ваши. Тези, които са приятели на общинската администрация имат право да правят каквото си искат, без да бъдат глобявани. Има и съмнение за наличието на тайни договорки между, Община Пловдив и собствениците на определени заведения да не минават патрули и глобяват клиентите.

Подобни случаи се срещат предимно на Малкия Бунарджик, където патрули на Общинска Полиция не глобяват спрелите коли в парка. Затова не ни учудва и постъпката днес са РВ1717КХ, който си е оставил колата и отишъл на кафе. За подобни неща, хората получават вдигане с паяк, а не протекции от МВР.

Но така е в България! Хората на администрацията са под защитата на системата. Имаш пропуск имаш правото да правиш каквото си искаш, без да бъдеш наказан. Затова нека заедно намерим собственика на този джип и да му връчим награда за общинар на годината.

Снимка: Забелязано в Пловдив
Снимка: Забелязано в Пловдив

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.