Общинско БМВ спря да си хапне тортичка в Пловдив

0
Общинско БМВ спря да си хапне тортичка в Пловдив
Снимка: Забелязано в Пловдив

Общинско БМВ реши да спре пред пешеходна пътека в кръстовище, за да си хапне тортичка на бившето заведение Зоната в Пловдив.

Автомобилът разбуни духовете в социалните мрежи, защото никой от компетентните органи не прави нищо по въпроса. От много години колелото на Зоната, се е превърнало в безплатен паркинг. Поради наличието на заведение, банков офис и денонощна аптека, колите не спазват правилата.

От друга страна Община Пловдив не изявява никакво желание да се пребори с неправилното паркиране, защото към момента има само 1 патрулен автомобил на Общинска Полиция. От друга страна работата на т.н. “Паяци” остава загадка, до колко е ефективна в последните години. Въпреки раздутото общинско административно присъствие.

Общинско БМВ спря да си хапне тортичка в Пловдив
Снимка: Забелязано в Пловдив

Днес общинското БМВ показва, защо в Пловдив няма ред по пътищата. Защото има наши и ваши. Тези, които са приятели на общинската администрация имат право да правят каквото си искат, без да бъдат глобявани. Има и съмнение за наличието на тайни договорки между, Община Пловдив и собствениците на определени заведения да не минават патрули и глобяват клиентите.

Подобни случаи се срещат предимно на Малкия Бунарджик, където патрули на Общинска Полиция не глобяват спрелите коли в парка. Затова не ни учудва и постъпката днес са РВ1717КХ, който си е оставил колата и отишъл на кафе. За подобни неща, хората получават вдигане с паяк, а не протекции от МВР.

Но така е в България! Хората на администрацията са под защитата на системата. Имаш пропуск имаш правото да правиш каквото си искаш, без да бъдеш наказан. Затова нека заедно намерим собственика на този джип и да му връчим награда за общинар на годината.

Снимка: Забелязано в Пловдив
Снимка: Забелязано в Пловдив

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.