Окото на Саурон беше забелязано в Пловдив

0
1149
Окото на Саурон беше забелязано в Пловдив
Снимка: PlovdivTown

Окото на Саурон от легентарната поредица Властелина на пръстените беше забелязано днес от наши читатели в небето над любимия Пловдив.

Днес на 1 май се случиха много събития. От земетресението близо до Пловдив, до премахването на забраната за носене на маски навън. Денят в последните си светли мигове ни предостви още едно незабравимо преживяване – Окото на Саурон.

Наш читател ни изпрати снимка, на която се вижда ясно светещото око на Саурон. Читателят ни счита, това за знак, че злото надвиснало над нас скоро ще си отиде и ще приключи властването на му.

Припомняме, че запоследно Окото на Саурон беше забелязано в Пловдив на откриването на Европейската столица на културата 2019.

Окото на Саурон, кулата и културата в Пловдив

Окото на Саурон беше забелязано в Пловдив
Снимка: dnes.dir.bg

Като говорим за Окото на Саурон, не можем да не си спомним и легендарната кула за старта на Пловдив 2019. Тя струваше на нашия град, колкото цялата година на мега събития. Беше подхваната от прокуратурата, но и до днес резултати няма.

Може би другата запомняща част от откриването, беше и сваленото живо излъчване от YouTube. Това се случи защото явно някой беше сменил официалния канал на Фондацията и съвсем случайно се случи това. Обаче всичко се оправи няколко месеца по-късно.

Окото на Саурон беше забелязано в Пловдив
Снимка: podtepeto.com

Както може да си спомните одеалата, приличащи на конниците на Окото на Саурон, доста бързо се изчерпаха. Дори още преди самото начало на гала вечертта. Имаше конспиративни теории, че само с вътрешни хора, може да се уредиш. Но това е България, как иначе.

Но както в фентъзи книгата Окото на на Саурон, беше победено от вече провъгласения крал, така се получи и на изборите в Пловдив. Дали пловдивската история има съвпадение с Властелина на пръстените оставаме да прецените сами.

След днешната поява на Окото на Саурон, можем да предположим, че властелинът само напомня за себе си. Защото той още е сред нас, дори и след детронирането му от кулата, как да бъдем сигурни.

Каквото и да ни очаква в бъдещете, можем да бъдем сигурни, че красивите залези над Пловдив ще продължат да ни радват.

Окото на Саурон беше забелязано в Пловдив
Снимка: PlovdivTown

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.