Освобождават Богомил Грозев от Стария град?

1
Освобождават Богомил Грозев от Стария град?
Снимка: youtube

Освобождават днес директорът на ОИ “Старинен Пловдив” – Богомил Грозев, след срещата с д-р Атанас Бояджиев в Община Пловдив, научи plovdivtown.com

Припомняме, че по-рано този месец д-р Атанас Бояджиев беше поканен в Община Пловдив от кмета Здравко Димитров на разговор, заради организирането на протест в деня на откриването на Епископска базилика на Филипопол. Според думи на д-р Бояджиев, кметът е поел ангажимент да назначи конкурс за длъжността директор на ОИ “Старинен Пловдив”. До този момент Богомил Грозев ще остане временно изпълняващ.

Според видео материал разпространен от д-р Атанас Бояджиев, до освобождаването ще се стигне до края на месец април 2021. Днес е последният ден от поетия ангажимент на кмета, като очакваме да бъде обявено, че от Община Пловдив освобождават Богомол Грозев от поста директор на ОИ” Старинен Пловдив”.

До освобождаването на Богомил Грозев ще се стигне след повече от година обещания и чакане. Чашата на търпимост преля, след като директорът на ОИ “Старинен Пловдив” назначи скандален DJ без конкурс. DJ Фънки беше назначен от Богомил Грозев, като уредник на Античния театър. След изтекли снимки в социалните мрежи, кметът Здравко Димитров веднага реагира и уредника беше освободен. Тои изкара 3 дни на длъжността.

Това провокира Сдружение “Аз обичам Пловдив” да създаде подписка с искането за мигновено освобождаване на Грозев. Тя беше подкрепена от близо 700 подписа и беше внесена в Общински съвет и Община Пловдив.


1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.