Raion Severen

Поредна акция по облагородяване на детска площадка проведе вчера администрацията на район “Северен”. Тя се осъществи с участието на кмета на района инж.Ральо Ралев, заместник-кметовете Лариса Кътова и Калоян Георгиев, както и специалисти, служители в администрацията.

Площадката се намира в междублоковото пространство между ул.”Сакар планина” и бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №18 и ежедневно е посещавана от майки с малки деца, както и от възрастни хора, живущи в района.

Raion Severen

В свежи цветове са пребоядисани всички 14 броя пейки на площадката, както и съществуващите съоръжения. На люлката са поставени нови седалки – едната с кош за деца до 3 години, а другата със седалка за деца от 3 до 12 години. Тревните площи са окосени и почистени, насипан е чист и обезпаразитен пясък в пясъчниците, сменени с нови са повредените ребра на пейките пред входовете на блока.

Raion Severen

„С личния си пример показваме как с малко средства, желание и труд можем сами да направим местата за отдих много по-приветливи и уютни – сподели кметът на район „Северен” инж.Ралев – есента предстои да облагородим това пространство като засадим дървета за повече сянка и чист въздух в близост до най-натоварения булевард в Пловдив”.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.