Поставените нови съпръжения към съществуващите вече площадки в район „Северен” са изработени от материали, издържащи на външни атмосферни условия.

В квартал „Гагарин” на бул.”Дунав” №182 и ул.”Борба” в съществуващата площадка за разхождане на домашни любимци до 10 килограма е монтирано препятствие за преминаване през обръч, а до нея в площадката за разхождане на големи кучета над 10 килограма са монтирани естакада за кучета и тунел за кучета.  Тунеът за кучета е препятствие, изработено от специално обработена масивна дървесина, издръжлива на външните атмосферни условия

В парк „Рибница” в площадката за кучета до 10 килограма е поставено препятствие за преминаване през обръч, а в площадката за разхождане на големи кучета над 10 килограма е монтирана естакада. Естакада за кучета  представлява рампа за катерене, която може да се използва от кучета от различни породи, възраст и размери.Подходяща е както за начинаещи, така и за кучета с по-напреднало ниво на обучение.

Кучешката площадка на улица „Ян Хус” и булевард “Васил Априлов” също се сдоби с препятствие за преминаване през обръч. Препятствията за преминаване през обръч са метални, за да са по устойчиви и издръжливи. Обрачът за преминаване изисква придобите увереност у домашния любимец.

„Надявам се собствениците на домашни любимци да харесат придобивките и да използват с удоволствие новите съоръжения за тренировки и игри.” – сподели инж.Ралев.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Пет от площадките за свободно разхождане на домашни любимци в район „Северен” се сдобиха с нови съоръжения
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!