Поставените нови съпръжения към съществуващите вече площадки в район „Северен” са изработени от материали, издържащи на външни атмосферни условия.

В квартал „Гагарин” на бул.”Дунав” №182 и ул.”Борба” в съществуващата площадка за разхождане на домашни любимци до 10 килограма е монтирано препятствие за преминаване през обръч, а до нея в площадката за разхождане на големи кучета над 10 килограма са монтирани естакада за кучета и тунел за кучета.  Тунеът за кучета е препятствие, изработено от специално обработена масивна дървесина, издръжлива на външните атмосферни условия

В парк „Рибница” в площадката за кучета до 10 килограма е поставено препятствие за преминаване през обръч, а в площадката за разхождане на големи кучета над 10 килограма е монтирана естакада. Естакада за кучета  представлява рампа за катерене, която може да се използва от кучета от различни породи, възраст и размери.Подходяща е както за начинаещи, така и за кучета с по-напреднало ниво на обучение.

Кучешката площадка на улица „Ян Хус” и булевард “Васил Априлов” също се сдоби с препятствие за преминаване през обръч. Препятствията за преминаване през обръч са метални, за да са по устойчиви и издръжливи. Обрачът за преминаване изисква придобите увереност у домашния любимец.

„Надявам се собствениците на домашни любимци да харесат придобивките и да използват с удоволствие новите съоръжения за тренировки и игри.” – сподели инж.Ралев.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.