Пътуването със самолет е доста страшно и опасно за много от хората по света. Мерките за безопастност, които предлагата авиокомпаниите се развиват все повече и повече, но въпреки това за голяма част от населението пътуването със самолет продължава да бъде едно доста страшно изживяване.

С цел да намали паниката от предстоящото пътуване един от пилотите на Frontier Airlines представя мерките за безопастност по забавен начин, който спира дъха на пътниците. Не, дъха им не спира, защото няма кислород в кабината! Спира, защото пилотът се оказва доста добър комедиант.  Решихме да позабавляваме и вас, като ви представим видеото, обиколило социалните мрежи и направило пилота известен. Преведохме и неговия забавен монолог.

Пожелаваме ви приятен полет с Frontier Airlines!

„Ако решите да напуснете самолета, вие няма да имате право да се върнете обратно на борда, а парашутите не са включени. Тук във Frontier Airlines обичаме да се придържаме към най-новите модни тенденции. Ако случайно този полет се превърне в круиз вие ще получите вашите лични, малки, жълти бикини на точки. Когато сте извън самолета, издърпайте рязко червената тръбичка, която е отпред на бикините… За тези от вас, които обичат да правят живота труден можете да приближите тази червена тръбичка до рамото си и да духате вътре…Имам предвид  да я надуете.

Красивите бикини са обурудвани със светлини, които се активират от водата. Нямам идея как се случва това. Ако вие разберете, моля ви, обяснете ми. А ако случайно вашите бикини не се надуят хванете съседа си и го задръжте в скъпоценния си живот.

Разположението и информацията как да използвате животоспасяващата жилетка за вашето дете, за най-загрижините, се намира в информационната карта за безопастност.

При загуба на налягането в кабината ще са ви необходими кислородни маски, които ще спуснем от отделението над главите ви. Зарежете по-далечните, сбийте се за най-близката маска и си вземете малко въздух… Шегувам се… Толкова съм самотен…

Когато спрете да крещите, моля поставете маската върху лицето си и издърпайте ластичната връзка от задната страна на главата си. Нека бъдем честни! Само тези от вас, които платиха 49,99 долара повече ще получат кислород.

Пушенето в самолета е забранено! Освен, ако не ме харесвате и вие самата не сте страшно гореща.

Благодаря ви за вниманието! Седнете удобно и се насладете на вашия полет до Colorado Springs. На тези от вас, които не ни удостоиха с пълното си внимание им пожелаваме късмет.”

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.