Пловдивска фирма получи приз за най-добра брандова опаковка на 2017-та

За първи път най-новите световни тенденции в опаковането на винени напитки навлязоха в България по едно и също време

0
Advantis

Преди броени дни в Интер Експо Център София по време на международните изложения „Салон на виното, месомания, светът на млякото, интерфуд & дринк“ за девети пореден път се проведе националният конкурс за най-добра опаковка „Приз Пак 2017“.

Серията нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен Friends Fun Wine™ бяха отличени с Диплом на “Призпак 2017”. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар от Friends Beverage Group САЩ. Не съдържат глутен или изкуствени добавки.

Friends Fun Wine™ показа за първи път в България най-новите световни тенденции във винената индустрия. Новият тренд на най-големите винени пазари в света е не бутилиране, а неговото консервиране. Опаковката е алуминиева кутийка (кен, бутилка), която е най-устойчивият контейнер за напитки.

Опаковките на Friends Fun Wine ™ представят продуктите по най-добрия начин, с пълна и точна информация за потребителя, с физико-химичните си качества да гарантират безопасно и функционално съхранение и транспорт, предлагат удобство за ползване навсякъде, възможност за многократна употреба, 100% рециклиране, т.е. отговарят на изискванията на най-новите тенденции в развитието на световната икономика.

Чрез иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“, които се реализират под марката Friends Fun Wine™ – The New Lifestyle Drink ™.

Компанията първа в света идентифицира потребителското търсене на нови формати и нови начини за пиене на вино и в резултат на това демократизира лозаро-винарската индустрия, революционизира винопроизводството и създаде продукт, който има масова привлекателност по целия свят.

Новата категория напитки осигурява непринудена наслада от седем фантастични и смели вкуса и позволява на потребителите на световно ниво да се наслаждават на виното по нов и освежаващ начин. За 18 месеца Fun Wine навлезе в над 30 пазара по света, включително България.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Пловдивска фирма получи приз за най-добра брандова опаковка на 2017-та
5 от общо 4 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!