Пловдивска фирма получи приз за най-добра брандова опаковка на 2017-та

За първи път най-новите световни тенденции в опаковането на винени напитки навлязоха в България по едно и също време

0
91
Advantis

Преди броени дни в Интер Експо Център София по време на международните изложения „Салон на виното, месомания, светът на млякото, интерфуд & дринк“ за девети пореден път се проведе националният конкурс за най-добра опаковка „Приз Пак 2017“.

Серията нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен Friends Fun Wine™ бяха отличени с Диплом на “Призпак 2017”. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар от Friends Beverage Group САЩ. Не съдържат глутен или изкуствени добавки.

Friends Fun Wine™ показа за първи път в България най-новите световни тенденции във винената индустрия. Новият тренд на най-големите винени пазари в света е не бутилиране, а неговото консервиране. Опаковката е алуминиева кутийка (кен, бутилка), която е най-устойчивият контейнер за напитки.

Опаковките на Friends Fun Wine ™ представят продуктите по най-добрия начин, с пълна и точна информация за потребителя, с физико-химичните си качества да гарантират безопасно и функционално съхранение и транспорт, предлагат удобство за ползване навсякъде, възможност за многократна употреба, 100% рециклиране, т.е. отговарят на изискванията на най-новите тенденции в развитието на световната икономика.

Чрез иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“, които се реализират под марката Friends Fun Wine™ – The New Lifestyle Drink ™.

Компанията първа в света идентифицира потребителското търсене на нови формати и нови начини за пиене на вино и в резултат на това демократизира лозаро-винарската индустрия, революционизира винопроизводството и създаде продукт, който има масова привлекателност по целия свят.

Новата категория напитки осигурява непринудена наслада от седем фантастични и смели вкуса и позволява на потребителите на световно ниво да се наслаждават на виното по нов и освежаващ начин. За 18 месеца Fun Wine навлезе в над 30 пазара по света, включително България.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.