Пловдивчани, стига сме търпяли авариите в Пловдив

0
31
Пловдивчани, стига сме търпяли авариите в Пловдив
Снимка: Любомир Чакъров

Пловдивчани, не Ви ли писна да търпим постоянните аварии на водопреносната мрежа в Пловдив. Няма ли край този тормоз от страна на ВиК – Пловдив. Не е ли време да поискаме нормален начин на живот от Община Пловдив и нейните районни представители.

Ако отговорът на въпроса е да, то включете се в нашата инициатива. Ние заедно с хората живеещи на ул. Волга и прилежащите улички стартираме гражданска подписка за подмяна на водопреносната и канализационна система. Направете го и Вие във Вашия квартал.

Новият общински басейн на пловдивчани

Повече от 5 години институциите не желаят да обърнат внимание на едни от най-сериозните проблеми на Пловдив. Защо е необходимо да се стига винаги до сензации в медиите или скандиране под прозорците, за да се сетят да си свършат най-после работата.

Вярвам, че и на Вас, както на мен Ви писна да слушаме празните извинения, че няма заложени средства в бюджета. Да мили управляващи тази година може да няма, но проблемът е повече от 5 години, да бяхте спестили от кетъринг и вечери щяхте да ги съберете.

Пловдивчани събират подписи за вода

В събота започваме кампанията от врата на врата за събирането на подписи на територията на Бунарджика. Всеки желаещ може да се присъедини към нас и да помогне с набирането на подписи за каузата. Нека да не оставяме нещата така, а да действаме.

Пловдивчани, време е да покажем на администрацията, че в града под тепетата хората са на първо място. Стига помпозни изказвания, прехвърляне на топката, оплакване и празни обещания. Ние хората от Пловдив заслужаваме да живеем в нормални човешки условия.

Не можем повече да чакаме администрацията сама да се сети. Стига сме се надявали, че някой ще ни се притече на помощ или ще ни реши ежедневните проблеми. Време е да се самоорганизираме и поставим важните въпроси на дневен ред пред управляващите.

Важно е да не спираме да задаваме въпроси и да търсим отговори. Да не се отказваме, да продължаваме напред. Животът е труден, но ако не си помагаме взаимно, няма да променим градът в който живеем.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.