Пловдивчани търсят решение за подобряването на въздуха в града

Сдружение "Бизнесът за Пловдив" ще представи становище, съдържащо мерки, които Община Пловдив да предприеме за решаване на този обществено значим проблем

0
71
Plovdiv

Снимка: Александър Карамфилов

Поредната инициатива за нивото на чистотата на въздуха ще се заформи в Пловдив. Наболият проблем обединява все повече хора за разрешаването му.

Сдружение „Бизнесът за Пловдив” кани гражданите и медиите на обществено обсъждане на тема: „Подобряване качеството на атмосферния въздух в град Пловдив“, което ще се проведе на 31.01.2018 г., сряда, от 18.00 ч., в зала „Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив, пл. „Съединение“ №1.

Сдружението ще представи становище, съдържащо мерки, които Община Пловдив да предприеме за решаване на този обществено значим проблем.

Целта на общественото обсъждане е гражданите на Пловдив и заинтересованите страни да изкажат своите мнения, препоръки и предложения, на базата на които ще бъде завършен списъкът от комплексни мерки и внесен в Община Пловдив, за иницииране на реални и ефективни действия за постигане и поддържане качеството на въздуха, съгласно законоустановените норми.

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.