nagrada

Пловдив получи наградата “Най-динамичен трансграничен град за електронна търговия за 2018 година”, по време на церемония по откриване на Първия 616 глобален трансграничен карнавал за електронна търговия и третото международно търговско изложение Шънджън.

Кметът на Пловдив Иван Тотев прие отличието от Васил Гелев, директор на Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа, министерство на земеделието, храните и горите, МЗХГ. Васил Гелев взе участие във форума след специална покана от страна на организаторите.

nagrada

Кметът Иван Тотев благодари за наградата, като заяви готовност за подкрепа при реализация на бъдещи съвместни планове с Центъра и Тракия икономическа зона.

„Това е много сериозно признание за Пловдив“, заяви Васил Гелев, след като предаде наградата и припомни, че Центърът вече има изграден офис в рамките на „16+1″ логистичен хъб и Павилиона за електронна търговия със селскостопански и други продукти“ в Тракия икономическа зона.

nagrada

На срещата присъства и Пламен Панчев, основател на Тракия икономическа зона и Българо-китайската асоциация на бизнес развитие.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.