Подкрепете Plovdiv Town

0
plovdiv town

Plovdiv Town е новата амбициозна пловдивска медия, която не се ограничава само с територията на нашата област, а обикаля и търси интересни случки от България. Всъщност, медия може би не е най-точното определение. Приемаме се повече като общество, което е отражение на човешкото ежедневие, заедно с неговите качества и пролуки. Нашият екип е от млади хора, запалени от културата, образованието, туризма, изкуството, технологиите, бизнеса и иновативните идеи. За няколко месеца успяхме да разкажем много истории, както за големите събития от страната, така и човешките разкази, които се случват между нас. Бяхме поканени за съорганизатори на културно-артистични мероприятия, акустични концерти, литературни четения и актьорски вечери, защото не търсим жълта сензация, а даваме подкрепа към гражданите ни.

Защото вярваме, че има нужда от независима медия, която да представя човещината в нашето общество и защото желаем да привлечем повече млади творци към нашия екип, имаме нужда от вас жителите и представителите на бизнеса в нашия град.

Може да ни помогнете в начинанието като станете нашите нови рекламодатели и така подадете ръка за реализиране на нещо различно от многопоточната линия на масовата журналистика.

Изключително благодарни сме на хората, които повярваха в нас. Ако и вие желаете да сте един от тях, свържете се с нас на e-mail адреса ни: [email protected] или на телефона на Любомир Чакъров: 0888 44 18 20

 

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Подкрепете Plovdiv Town
4.1 от общо 9 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!