Подкрепете Plovdiv Town

0
177
plovdiv town

Plovdiv Town е новата амбициозна пловдивска медия, която не се ограничава само с територията на нашата област, а обикаля и търси интересни случки от България. Всъщност, медия може би не е най-точното определение. Приемаме се повече като общество, което е отражение на човешкото ежедневие, заедно с неговите качества и пролуки. Нашият екип е от млади хора, запалени от културата, образованието, туризма, изкуството, технологиите, бизнеса и иновативните идеи. За няколко месеца успяхме да разкажем много истории, както за големите събития от страната, така и човешките разкази, които се случват между нас. Бяхме поканени за съорганизатори на културно-артистични мероприятия, акустични концерти, литературни четения и актьорски вечери, защото не търсим жълта сензация, а даваме подкрепа към гражданите ни.

Защото вярваме, че има нужда от независима медия, която да представя човещината в нашето общество и защото желаем да привлечем повече млади творци към нашия екип, имаме нужда от вас жителите и представителите на бизнеса в нашия град.

Може да ни помогнете в начинанието като станете нашите нови рекламодатели и така подадете ръка за реализиране на нещо различно от многопоточната линия на масовата журналистика.

Изключително благодарни сме на хората, които повярваха в нас. Ако и вие желаете да сте един от тях, свържете се с нас на e-mail адреса ни: [email protected] или на телефона на Любомир Чакъров: 0888 44 18 20

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.