Почина актьорът Стефан Щерев – Чечо

44-годишният артист от Сатиричния театър Стефан Щерев – Чечо ни е напуснал днес, съобщи гидлията му.

0
Почина актьорът Стефан Щерев

Почина актьорът Стефан Щерев (Чечо).  Десетки негови приятели и колеги публикуваха съболезнователни постове в памет на актьора. Щерев бе в болница, а колеги от гилдията организираха даряване на кръв, защото неговата група бе рядка. След това от здравното заведение съобщиха, че Стефан е стабилизиран. Впоследствие се оказа, че след операция на стомаха той е изпаднал в кома.

И Стефан Щерев – Чечо си тръгна….Колко роли още го чакаха….Тъжно…“, написа Тошев. Тъжната вест излезе и във фейсбук страницата на Съюза на артистите в България. “Изказваме своите съболезнования към близките и колегите му”, написаха още от съсловната организация. Преди дни стана ясно, че актьорът е приет в тежко състояние във ВМА и се нуждае от кръвопреливане заради проблеми с черния дроб. Стефан Щерев-Чечо е роден на 17 юни 1973 г.

Играл е в Народния театър „Иван Вазов”, НДТ „Сълза и смях”, Малък градски театър зад канала, театър „София”, а в последните години зрителите имаха възможност да го гледат в Сатиричния театър. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми. Бе част и от екипа на Иван и Андрей в “Станция Нова”.

Към съболезнованията се присъедини и екипът на Сатиричния театър, където Стефан Щерев изигра невероятни и запомнящи се роли: “Днес почина СТЕФАН ЩЕРЕВ-ЧЕЧО. Изгоря млад, ненавременно… Много преди да изиграе всички роли, които би могъл… Преди да отгледа децата си… Преди да ни разсмее или нахока зад кулисите… Обичаше театъра, разбираше от театър и беше човек, създаден за театъра… Светла му памет и лек му път!

Plovdiv Town

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Почина актьорът Стефан Щерев – Чечо
5 от общо 1 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!