Появиха се плашещи пророчества на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО)

0
222
Появиха се плашещи пророчества на Нострадамус за 2019 година

Според Нострадамус през 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. 2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със собствените си постъпки в миналото. Това е пророкувал астрологът Нострадамус.

Той предвижда много природни бедствия в различни части по света. За 2019 година астрологът предсказва земетресения и урагани в някои части на Северна Америка, съобщава БЛИЦ.

Според него 2019-та ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. Ако не се ползват за добро, може да има частичен световен икономически срив. Той предрича още, че здравето на хората ще се подобри и няма да има толкова много болести.

Климатичните промени ще продължават и през новата години и все повече влиянието им ще се проявява върху планетата ни, а политиците в световен мащаб ще достигнат до споразумение за справяне със замърсяването на Земята, причинено от дейността на човека.

Други пророци също правят предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в различни части на света ще нарастват все повече.

Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, но това е доста далеч в бъдещето

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.