Photo35

Днес, новоизградената площадка беше открита от кмета на Община Пловдив инж. Иван Тотев и от кмета на район “Централен” Георги Стаменов. На събитието присъстваха кметовете на район “Южен” и на район “Северен”.

Над 80 доволни граждани на квартала между бул. “6-ти Септември”, бул. „Копривщица “ и ул. “Младежка” благодариха на Георги Стаменов и екипа му за подаръка. Децата поздравиха официалните гости с голямо Благодаря, музика, питка и шоколадови бонбони.

Photo2

“Два паркинга и две детски площадки – това е планът на “Централен” за 1-та половина на годината, който реализираме успешно,” – коментира Стаменов. Най-доволни са сем. Видка и Георги Лазарови, които бяха организирали цял празник по повода: “Целият квартал е повече от щастлив. Снощи децата на площадката бяха над 70. На люлката се качват 15 деца едновременно и се люлеят заедно до късно вечерта,” – казват Лазарови, които имат две деца и живеят от няколко години в квартала.

Photo9

Детската площадка е изградена по европейски изисквания и е подходяща за деца от 0 до 12 годишна възраст. Кметът на “Централен” направи първа копка през април 2018г. Стойността на площадката е 60 хил. лв., проектът се финансира от Община Пловдив.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.