Премиера на новата книга на Теодора Стефанова „Осмото чудо – ключът към вселената“

От 26 години българката работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано

0
Теодора Стефанова

Новата книга на прочутата гадателка Теодора Стефанова е тук! „Осмото чувство – ключът към вселената“ излиза на български език на 3 ноември. Премиерата в Пловдив ще се състои на 10 ноември от 18:30 часа в парк хотел „Санкт Петербург“, зала „Пълдин“. Ще имате уникалната възможност да се срещнете на живо с Теодора Стефанова, която пристига в България специално за среща с публиката! За пръв път тя ще обиколи 9 града в страната и ще разкрие пред вас тайните на бъдещето.

Гадателката на Берлускони ще ви запознае с една разтърсваща книга, след която нищо няма да изглежда така, както сте си представяли. Научете пред какво ще се изправи човечеството и как ще се пребори с него!

Теодора Стефанова е прочута в цял свят със своите гадателски способности. Тя е в контакт с извънземен интелект, чрез който предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. Благодарение на тази своя способност Теодора вече 26 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

Очакваме всички жители и гости на Града под тепетата, които се вълнуват от тази тема, на 10 ноември в 18:30 ч. в парк хотел „Санкт Петербург“, зала „Пълдин“.

Необходимо е да потвърдите присъствието си на Александра Александрова – [email protected]

Вместо да носите букети, помогнете на операция „Жълти стотинки“ за децата с множествени увреждания. Даренията от кампания 2017 ще осигурят допълнителни рехабилитатори към „Център за надежда“ в София. Операция „Жълти стотинки“ е инициатива на VIVACOM, а тази година основен партньор на кампанията е фондация „И аз мога”. Издателство „Колибри“ подкрепя операцията, подкрепи я и ти!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.