Програма на “Панорама на комедиите” в кино “Орфей”

0

„Панорама на комедиите“ в лятно кино „Орфей“ започна на 5-ти юни с комедията „Да, господин премиер“ и макар че от тогава мина известно време, откритата сцена, сгушена в клоните на Данов хълм, има какво да ви предложи. През нея минаха доста забавни постановки, целящи не само да разсмеят, но и да зададат въпроси, а към тях ще се присъединят и още няколко, които ще повдигнат настроението ви. Ето кои са те:

На 21-ви юни програмата продължава с „Михал Мишкоед“ или популярна и под името „Зех тъ, Радке, зех тъ!“– гостуваща постановка на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ Габрово. Това е първата драматична творба в България.

Час: 21:00

На 23-ти юни може да се насладите на Чехови разкази в смесената пиеса „Обичай ме!“, в която участват Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански.

Час: 21:00

На следващия ден, 24-ти юни, за най-малките се организира детско забавно шоу „Благуните“ част от сериала, излъчван по „Лека нощ, деца!“

Час: 10:30

Вечерта на 25-ти юни е запазена за „Нашата голяма френска сватба“ от Жан Жак Брикер и Морис Ласег, постановка на Асен Блатечки. В тази абсурдно смешна история се превъплъщават Герасим Георгиев – Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов, Христо Бонин, Евелин Костова и Евгени Будинов.

Час: 21:00

27-ми юни ще е специален ден, защото тогава ще се разиграе комедийния шоу-спектакъл „Приятели мои“ с участието на Шкумбата, Мирослав Ненков, Ивелин Райчев и Михаил Дюзев, като продължение на предаването им по „Дарик кафе“.

Час: 21:00

Завършваме на 4-ти юли с Любими руски песни с Руслан Мъйнов, който и преди е гостувал в Пловдив с този музикален проект. Той включва неостаряващи руски песни и шлагери от различни поколения и изпълнители.

  • Лятно кино “Орфей”

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Програма на “Панорама на комедиите” в кино “Орфей”
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!