Пропадна част от главната улица на Пловдив

0
682
Пропадна част от главната улица на Пловдив
Снимка: Забелязано в Пловдив

Пропадна част от главната улица на любимия ни град, пишат в групата Забелязано Пловдив. Пропадналата част се намира на хотел България.

Както се вижда от снимката, пропадналата част е в центъра на пешеходната зона до ресторант Хепи – България. До хлътването на няколко от новите плочки на центъра е в близост до шахта за вода.

Възможно е пропадането да се е случило заради поредната В и К авария или обилните проливни дъждове. Към момента мястото не е обезопасено. Необходимо е гражданите да преминават с изключително внимание, за да не се стигне по произшествия.

Както си спомняте, ремонтите на главната в Пловдив бяха шумно рекламирани. Община Пловдив се хвалеше с избора на най-добрата фирма за извършване на ремонтните дейности по онова време.

Както отново става ясно, че в бързането да се положат новите плочки, не се е помислило за подземната инфраструктура. Проблемите със зачестилите В и К аварии са следствие на лошо планувана дейност.

Липсата на синхрон от страна на собственика на мрежата и водния оператор има един резултата. Той е повече харчене на средства от джоба на данъкоплатеца. За съжаление и след смяната на материалното отговорно лице на общината нещата си остават такива, каквито са били и преди.

А защо пропадна главната улица на Пловдив остава да разберем!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.