ПСИХО нападна жена на Младежки Хълм в Пловдив

В дългоочакваната 2019 година, когато цялото внимание е насочено към нас да подминаваме подомни ПСИХО случаи е безумие.

0
202

ПСИХО обикаля на Млажекия хълм в Пловдив?

В събота рано сутринта жена бе нападната на Младежки хълм от мъж на средна възраст . Според информация ПСИХО-то я e проследило и сграбчило за гушата, говорейки и неприлични думи. Лицето е било задържано и в последствие освободено, поради липса на физически доказателства.

Това би ни изненадало, ако преди около месец подобно ПСИХО не беше отровил две кучета. След като пуснахме сигнал до компетентните органи и многократно писахме по темата, заедно с колеги ни обещаха видео наблюдение.

Колко време ще чакаме камерите? Нужно ли е отново да ставаме свидетели на ПСИХО хора, които обикалят из тепетата и се саморазправят. Кога ще се сложи ред в най-тъмните кътчета на Пловдив? Пак е нужно да ставаме жертви на тромавата система, за да има реакция?

Ние от PlovdivTown – град Пловдив няма да оставим нещата така и ще продължим да следим изкъсо темата за Младежкия Хълм. В дългоочакваната 2019 година, когато цялото внимание е насочено към нас да подминаваме подобни ПСИХО случаи е безумие.

Кога ще има наказание за ПСИХО-то което си позволява да души жена. Да я преследва, да я заплашва и да си тръгва безнаказан. По информацията, която имаме мъжът е военен на 35-36 години семеен с дете.

Дойде ли време да ходим въоръжени, за да се защитаваме от безумци или просто да си почакаме още?

Здравейте,
реших, че е редно да го споделя с вас това, което получих 😡😡😡става въпрос за Младежки хълм!

“Само да ти кажа да внимавате много покрай тепето, защото днес разбрах, че една жена от нашите, които си разхожда кучето, някакъв я е нападнал рано сутринта, искал е да я изнасили и да я удуши накрая, общо взето преследвал я е, сграбчвал я е, говорил й е гнусотии, накрая я е хванал за гушата, “нормален” мъж на 35-36 с жена и дете и ме предупреди да не ходя сама, защото има вероятност да обикаля. Била е в полицията, нищо не могат да направят, макар че са го заловили, защото нямат физически доказателства, внимавай, не излизай самичка, поне някой да е с теб, защото егати изродите има явно…”

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.