Пуснаха парното в Пловдив заради температурите

0
217
Пуснаха парното в Пловдив заради температурате
Снимка: plovdivtown

Пуснаха парното в Пловдив, защото студа тропа на вратата на пловдивчани и затова EVN реши, че е време да затопли домовете на съгражданите.

Снимката от публикацията започна да обикаля социалните мрежи през миналата седмица. Тя представлява знак на удовлетворение, че големите топлофикации решиха да “запалят” комините. Преди проявата на снимката имаше силно негодувание, особено в София заради студа.

След добрата новина, че топлината ще потече по тръбите, хората започваха да преминават от интимен начин на стопляне към топлофикация. Често се срещаха коментари на граждани готови да си платят предварително изравнителните сметки за парно.

Снимката представлява колаж направен върху логото на известния интернет сайт за възрастни pornhub. В типичната за България идея за създаване на забавно съдържание изписването на думите пуснаха парното е на шльокавица. Съдържанието на подобни мемета е базирано на принципа “Който разбрал, разбрал!”.

Идеята на авторите в случаите е да се покаже съдържание, което е невидимо за обикновения читател. Всеки запознат с изображението ще усети тънкия замисъл на създателите. Този принцип от дълго време е наложен в политическите мемета. Те осмиват не само героите на българската действителност, а дори малките неща, като това че пуснаха парното.

Затова следващият път, когато видите подобно изображение се замислете, дали зад колажа не стои гениална идея за хумор. Във времето политическите карикатури останаха единствената форма на осмиване. Благодарение на подобен тип съдържание няколко министри от последното правителство подадоха #ОСТАВКА.

Затова ще завършим публикацията с усмивка и мъдрата мисъл на другаря Живков “Да живей, живей труда”. А това ще ни върне 1 година назад, където управляващата класа ни напомняше за “Работа, Работа, Работа…” Бъдете здрави и се обЛичайте, че навън стана вече студено, а вкъщи се съблечете, защото от EVN ни пуснаха парното.

Пуснаха парното в Пловдив заради температурате
Снимка: plovdiv24

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.