Както екипът на Plovdiv Town ви съобщи миналия месец, започваме инициатива, чиято цел е да съберем истории за обикновеното човешко добро. Анонимното добро, което често подминаваме замислени в себе си и собствените си житейски проблеми. Тези жестове на добрина, които идват от сърцето и нямат за цел показност и помпозност, са жестовете, които заслужават внимание и отношение.

Следващата благотворителна инициатива, с която ще ви запознаем е обвързана с небезизвестна верига магазини за хранителни стоки и все пак остава извън радара на медийното пространство. Става въпрос за коледната кампания „Купи и дари“, организирана от Ротаракт клуб Пловдив, която ще се проведе през уикенда в магазини Лекси на територията на града – Лекси Марица, Лекси Гранд и Лекси на бул. “Пещерско шосе”.

Идеята на кампанията е всеки клиент на магазина сам да избере какво да закупи и след това да подари на дете в неравностойно положение. За целта, на входа на магазините ще ви очакват представители на Ротаракт клуб Пловдив, които лесно ще познаете по униформите и листовките, които ще ви дадат за повече информация. Веднъж решили да се включите в благотворителната кампания, може да закупите колкото пожелаете продукта, стига да са дълготрайна храна, без плодове и зеленчуци, и после да ги оставите в количката на клуба. Часовете, в които ще се проведе кампанията, са от 17:00 до 20:00.

Събраната храна на 16-ти декември ще се дари на следващия ден на дом за сираци в Раковски, а тази събрана на 17-ти, ще се дари на дом за сираци в Пловдив.

Кампанията “Купи и дари” се извършва за поредна година и се радва на голям успех от постоянните клиенти на верига Лекси. Но ние смятаме, че домовете за деца в неравностойно положение заслужават още повече подкрепа, затова апелираме и останалите хора да си направят разходка до някой от магазините и да дарят кой колкото може. Всяка помощ е от полза.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.