Скандално мръсно в новия Мол Plovdiv Plaza (СНИМКИ)

0
1861
Снимка: Facebook Станка Апостолова

Скандално преди няколко дена отвори с гръм и трясък новия мол Plovdiv Plaza в Пловдив. Хиляди хора се включиха в пищното тържество да посрещнат дългоочаквания нов мол в града под тепетата. За съжаление очакванията им се превърнаха в разочарования.

Още в началото след обявяването на дата за откриване, много от съгражданите се съмняваха, че ще е бъде готов навреме. От страна на мола ни увериха, че ще са готови. Няма да ни разочароват, но за съжаление се получи точно така.

Скандално една седмица преди откриването още на някой места не бяха поставили дограмата от външната част и не бяха довършили фасадата. След като се положиха денонощни усилия положението бе закърпено за откриването.

Снимка: Facebook
Станка Апостолова

Въпреки новите световни брандове, които идват в Пловдив, благодарение на мол Plovdiv Plaza нуждата от довършителни дейности е безспорен факт. На места можем да видим от къде са минавали машините. Висящи кабели от стените, напукани плочки, липса на каквато и да е чистота.

Скандално безумие е да се допусне от страна на строителен надзор подобен обект в експлоатация преди да се приключили всички строително-монтажни дейности. Да не говорим за безопасността на децата и гражданите, които посещават обекта. Но това е България, казват много от потребителите. Тук всичко може и се случва.

Срамота е за хвърлените усилия да се направи нещо грандиозно и да се тръби по медиите. Да се говори за откриване, като състоянието отвътре на сградата изглежда, като пред закриване. Най-неприятното остава за посетителите, които останаха разочаровани от мръсотията и безхаберието на мол Plovdiv Plaza.

Не е срамно да не си готов и да отложиш откриването. Понякога се получава така. Скандално е да се опитваш да замажеш положението без дори да си направиш труда да се извиниш. Най-любопитното е че нито една медия не отрази това. Защо е това никой не знае.

 

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.