Слави Трифонов с нова разтърсваща песен

0
5326
Слави Трифонов с нова разтърсваща песен
Снимка: YouTube

Слави Трифонов с нова разтърсваща песен, която разказва в няколко минути за силата на волята, недостъпността на градската среда и надеждата. Една обикновена история на човек, който не може да ходи и е прикован към инвалидната количка.

Под звуците на новата песен, можем да усетим духа на българското народно творчество. Песента Вечерай Радо първоначално е идея на цигуларя Веско Пантелеев – Ешкенази да пригоди българския фолклор към цигулка. Той прави този проект заедно със Слави Трифонов, за любовта на живота му Ангелина.

Цигуларят губи претърпява голяма лична трагедия, когато губи жена си в битката с Рак на гърдата. Когато за първи път той научава лошата новина за болестта заснема любителски кадри на жена си. Чрез лириката и творчеството иска да покаже на света не личната трагедия, а истинската любов.

В новата песен на Слави Трифонов също участва Веско Пантелеев – Ешкенази. В нея долавяме тежката участ на човек, който не може да ходи. Борбата на личността във видеото на е за възможността средата в града, който живее да се предвижва.

Слави Трифонов ни показва истинската действителност без филтър, която е подминава от нас. Той ни разказва историята за ежедневната битка да се предвижваш и кара всеки да се замисли на живота. Много пъти хората приемат нещата за даденост, но изгубвайки ги оценяват истинския им смисъл.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.