След концерта си в Пловдив, Б.Т.Р. обмислят да запишат нов албум (ВИДЕО)

Хиляди благодарности отправи групата към пловдивските си фенове

0
BTR

Датата 20-ти юни се оказа доста колоритна за пловдивската музикална сцена. В един ден два откритите театъра на града помещаваха достойни концерти, всеки специален сам за себе си. Докато на Античния театър големите звезди Стинг и Шаги радваха почитателите си, на Летен театър на хълм Бунарджика, сгушени между вековните дървета и успокояващата им зеленина, родните рок икони Б.Т.Р. събраха не по-малко овации и аплодисменти. Да, може да не са холивудски знаменитости, но България, и в частност Пловдив, ги обича не по-малко от чуждестранните ни гости. Затова изобщо не е чудно, че Летният театър беше препълнен, включвайки и балкона.

Б.Т.Р. представиха голяма част от новия си албум „Невидими стени“, който излезе на бял свят в края на месец март, както и вечни класики от тяхната над двадесетгодишна кариера. Класики като „Няма връщане назад“, „Спасение“, „Море от любов“, „Елмаз и стъкло“ и други. Те забиха яко жица в състав Атанас Пенев, Славчо Николов, Иван Калфов, Илиян Диков, Ясен Велчев на клавир и Добромир Поликов на китара, за които Наско каза, че ще виждаме доста често в състава на бандата. Една песен с групата изпя и Преслава Пейчева, която добре познаваме от телевизионния екран.

Самата публика пя и танцува заедно със своите любимци, които като че ли се завърнаха към по-твърдото си звучене, а албумът толкова се харесал на пловдивчани, че от групата се замислиха съвсем скоро отново да влезнат в студиото за следващ. Благодарностите им към феновете се сипеха едни след други. И четиримата бяха изключително учудени от този толкова гостоприемен и топъл прием. Последното им гостуване в Пловдив се състоя преди две години, но след снощи смятат да се завръщат под тепетата всяка година. Ние нямаме нищо против и определено ще ги посрещаме отново топло, с желание да слушаме хубава българска музика.

  • Летен театър Бунарджик

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

След концерта си в Пловдив, Б.Т.Р. обмислят да запишат нов албум (ВИДЕО)
5 от общо 1 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!