stage_2018.jpg

Стартираха събеседванията на кандидатите за стаж в район „Централен“. Събеседванията се провеждат по програмата на Министерски съвет „Стажове в държавната администрация“. Кандидатите могат да се явят на събеседване в периода от 3-ти до14-ти май, а официалното класиране, с избраните кандидати, ще бъде обявено на 25-ти май.

До момента са подали заявка и ще присъстват на насрочените събеседвания със своите бъдещи ментори общо 15 студенти. Те са изпратили документи за направления: “Администрация и управление”, „Връзки с обществеността“, „Компютърни системи и технологии“, “Туризъм”, “Архитектура, строителство и геодезия”, “Растителна защита”, “Право” и “Общо инженерство”. Най-голям интерес младежите проявяват за направление “Право”, за което кандидатствалите студенти са седем на брой.

„Всеки, който има желание и необходимите умения за направленията при нас е добре дошъл.“, казва кметът Стаменов.

„Районната администрация се нарежда в челната редица сред държавните администрации в град Пловдив по брой места за студентски стажове. Имаме насрочено и едно дистанционно събеседване със студентката от Kingston University, Лондон, специалност архитектура.“, споделя служителят на „Човешки ресурси“ Мира Каракашева.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.