Две мероприятия събират средства с благотворителна цел – а именно изграждане на Младежка зона за активно гражданство в бившия Дом за деца, лишени от родителска грижа „Рада Киркович“. Идеята е да се предлагат разнообразни програми и форми на неформално учене, които да ангажират младите хора в активности и да развиват техните интереси и умения.

За да подпомогне закупуването на оборудване за Младежката зона, Община Пловдив чрез „Седмица на благотворителността“ организира концерт и магическо шоу на 30-ти октомври 2018 година  от 18:00 часа театрална зала на Военен клуб- Пловдив.

По време на спектакъла ще се проведе томбола сред закупилите жълти патета с благотворителна цел. Сред наградите са тениски, професионални топки за футбол, баскетбол и волейбол, маратонки и анцуг.

Второ събитие в подкрепа на каузата е „One women show” на Иванка Шекерова – „Никой не е пълно 6“ в пиано бар Куатро от 20:00 часа на 8-ми ноември 2018 година. Може да подкрепите изграждането на младежката зона като закупите билет за „Никой не е пълно 6“ от Фейсбук страницата на пиано бар „Quattro” или закупите пате по време на събитието във Военния клуб.

През тази година Община Пловдив съвместно с Национален алианс за работа с доброволци организира и проведе благотворителни събития с участието на дует „Ритон“, актьорите от Младежки театър „Николай Бинев“ с постановката „Пинокио“ и други.

 

 

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Две мероприятия събират средства за изграждане на младежка зона в бившия ДДЛРГ „Рада Киркович“
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!