„С деца на тепе“ превръща парк Бунарджика в притегателно място за Деня на детето

Акценти на събитието ще бъдат артистични изяви на детски градини, томбола с много награди, кътове за игра, състезателни игри. Малчуганите ще могат да се срещнат и снимат с представители на полицията и на КАТ МВР Пловдив

0
329
С деца на тепе

„Запазете датата 1 юни 2018г.! Началото на лятото ще отбележим заедно в любимия ни парк Бунарджика.“, казва Георги Стаменов, кмет на район „Централен“ по повод детския летен празник, който предстои.

За 1 юни, Международния ден на детето, район “Централен” кани пловдивчани и гости на града на първото издание на Детски летен празник “С деца на тепе”. Събитието се реализира с любезната подкрепа на Chipolino и е част от културния календар на Община Пловдив – Plovdiv Municipality.

Акценти на събитието ще бъдат артистични изяви на детски градини, томбола с много награди, кътове за игра, състезателни игри. Малчуганите ще могат да се срещнат и снимат с представители на полицията и на КАТ МВР Пловдив. Организаторите и директорът на Първа Районна Служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – Пловдив г-н Димов обещават цял екип пожарникари да бъдат на място за празника. Част от културната програма на празника на 1.06.2018г. ще бъдат: ДГ “Незабравка”, ДГ “Люляк”, ДГ “Зора”, ДГ “Майчина грижа” и ДГ “Снежанка”. Всички те ще представят музикална и танцова програма в първата част на празника. Георги Стаменов планира “С деца на тепе” да се превърне в едно от емблематичните за Бунарджика събития и кани всички деца и техните родители на петъчно междучасие в парка.

Награди за всички деца, които дойдат на празника ще осигурят: Mall Markovo Tepe, Capella Play, Le petit Nicolas Plovdiv, Ovi&Sari, Philicon 97, Kino Arena. За комфорта на гостите на празника ще се погрижи Dunapack Rodina AD.

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.