„Тоскография“ се завръща в Културен център ТракАрт

0

Спомняте ли си постановката „Тоскография“? Разбира се, че си я спомняте, защото макар да изминаха близо две години от премиерната ѝ дата в Драматичен театър Пловдив, моноспектакълът на един от любимите пловдивски актьори Петър Тосков, под режисурата на Алексей Кожухаров, е незабравим. Той е една плеада на себеоценката, която си даваме след години извървян житейски път. Поднесен леко и с доза ирония, малко смях и много музика. Но в крайна сметка, погледнем ли назад спомените винаги носят едно – топла, понякога малко горчива носталгия.

Сега, няколко сезона по-късно, пиесата излиза извън пределите на театъра и се завръща този път в Културен център ТракАрт, разположен в сърцето на археологическия подлез. Тя ще се представи за първи път върху руините на миналото ни на 1 февруари от 19:00 часа.

А какво реално е Тоскография?

Разказаната с фина самоирония, малко носталгия и много екшън артистично-музикално-еротична Биография на Петър Тосков, мощно допълнена с песни от неговата рок-фънки-поп Дискография! На помощ в този разказ се появява и някоя друга черно-бяла Фотография, за да придаде още по-изискан привкус на стилната Сценография! Липсва само Хореография, изпълнена от знойни девойки в пестеливо облекло. Но какво от това, след като на сцената е Петър Тосков!

Всъщност Тоскография е много музика и смях, издържан в най-класните световни образци на стендъп комедията!

Ако и на вас не ви се иска да пропуснете подобен колоритен спектакъл… просто недейте. Отидете и се пуснете в един времеврът на емоциите и събитията.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.