Тотев сбогом! Няма да ни липсваш

0
1486
Тотев сбогом! Няма да ни липсваш
Снимка: capital.bg

Тотев сбогом и няма да ни липсваш са истинските чувства, които гражданите усещат след края на една васална ера за Пловдив.

Тотев е добро момче, което никога не е било осветено от светлината. Мнозина му се смееха, но след спечелването на първия си мандат, всички те искаха да са му приятели. Дори и докоснати само във Facebook профила на лидера те се чувстваха непобедими.

Инженерът плахо встъпил начело на Община Пловдив, дори в началото не можеше да обели ни дума, ни вопъл, ни стон. Съдба! Мъдростта от векове назад ни припомня, че тихите води си остават най-дълбоките. А водите се указаха доста, доста дълбоки….

Тотев е част от модерната история на нашия град и дълго време неговата сянка ще се подава от гардероба. Тя е надвиснала над Пловдив, като тъмен черен облак преди градушка. Но града под тепетата, древен и вечен, не обича васалите и те не оцеляват за дълго.

На 03.11.19 г. инженерната мисъл на Тотев изгуби битката за собственост над най-стария жив град в Европа. Не може да си представите мъката обзела сърцата на всички душички. Тези дребнодушия, които трепетно чакаха да пируват над предначертаната загуба. Очакваха стария запасняк от фронта да се върне в Общината.

Тотев сбогом и със сигурност няма да ни липсваш! Особено празното говорене и насмешката ти с Пловдив. Колкото и сега да пишат за теб, как си преборил змей, ламя и други митични същества ние помним и няма да забравим! Дойде Видовден!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.