Удължават срока на литературния конкурс „Написано за Пловдив“

Сред най-атрактивните наградите са стаж в медия, възможност за ползване на часове в споделен офис в кв. Капана и покана за участие в събитие през есента на 2018г

0
22
K_plov_centralen_napisano-za-Plov_28-10-18

Конкурсът, който район „Централен“ – Община Пловдив обяви в навечерието на Съединението на България, продължава с удължен срок за участие. Журито и администрацията събират творби от ученици от VII до XII клас до 28 октомври 2018г. „Написано за Пловдив“ цели да провокира подрастващите да мислят и пишат критично. Кметът Георги Стаменов смята, че е важно младите да имат съвременен поглед, съобразен със същността на Пловдив, като град с колоритно настояще, богато минало, разнообразни личности и сгради. Разбира се, не е задължително да сте от Пловдив, за да участвате.

Сред най-атрактивните награди, които организаторите и партньорите са подготвили, са стаж в медия по избор, възможност за ползване на часове в споделен офис в творческия квартал Капана и покана за участие в събитие през есента на 2018г.

„Написано за Пловдив“ привлича за партньори Капана.бг, БНТ-Пловдив, Издателство Ентусиаст, Plovdiv Town и Забелязано в Пловдив. До 28.10.2018г. младежите могат да подават свои авторски творби – поезия или проза. Сред условията за участие е творбата да бъде на български език, да не надвишава 2 стр. А4 дължина и да не е била награждавана до момента. Организаторите допускат и визуален материал, прикрепен към творбата.

Организаторите на конкурса благодарят на писателя Димитър Райчев, журналистите Деница Торньова, Таня Грозданова – Кънева, Паулина Гегова, както и на издателя Виктория Бисерова за това, че приеха поканата да журират пилотното издание на „Написано за Пловдив“. Регламентът на литературния конкурс е качен на сайта на район „Централен“  www.plovdivcentral.org.

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.