Усмивка за милиони обиколи социалите мрежи по света

0
810
Усмивка за милиони обиколи социалите мрежи по света
Снимка: Facebook

Усмивка за милиони е названието на снимката на една малка маймунка получила портокал, която обиколи социалните мрежи.

Усмивката на една маймунка предизвикана от необичаен подарък за по-малко то 1 ден обиколи Facebook. Снимките същност са две. Те показват настроението на животинката. Тъжната физиономия, преди да получи портокала и усмивка за милиони, след като получава.

Изключително любопитната реакция на маймунката в жест на благодарност покори сърцата на социалната мрежа. За по-малко от няколко часа, снимка на една усмивка на маймунка, стана viral и събра любовта на потребители.

Този жест към маймунката показва, че човечността дори в тези времена не е забравена. Че любовта към природата и животните не е химера и въпреки всичко е факт.

Реакцията на животинката показва, че благодарността не е само човешка емоция. Истинската радост може да се постигне с малко. В конкретния случай с един плод. Този жест наистина си заслужава, защото иначе нямаше да видим тази усмивка за милиони.

Усмивка за милиони обиколи социалите мрежи по света
Снимка: Facebook

В края на извънредното положение е важно да се замислим, за малките жестове. Дали до сега сме помагали на човек в беда. Дали сме разделили с бездомно животинче нашта храна. Дали сме направили достатъчно за нашите близки. На този въпрос има само един отговор и това една усмивка, която казва красноречиво благодаря!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.