bazar

Инициативите в подкрепа на благотворителната кампания за лечението на малкия Станислав Чонев продължават. Много са хората, които подкрепят Стаси и семейството му в тяхната тежка битка. След събитието „Заедно за малкия Станислав”, което се състоя на 13.06.2018 година пред бар CraftЪ в Капана, подкрепа оказват и участниците в традиционния Фермерски базар в парк Бунарджика.

Базарът се осъществява всяка сряда от 16:00 до 20:00 часа на централната алея от страната на булевард „Руски” в подножието на хълма. На него може да намерите пресни зеленчуци и плодове, както и храни и напитки, произведени от местни фермери, занаятчии и малки производители.

Bazar

Bazar

В средата на базара е разположен специален щанд, на който се продават продукти, дарени от участниците и на който е разположена благотворителната кутия за невръстния Стаси. До края на месец юни ежеседмичния пазар ще продължи да подкрепя кампанията, като се подготвят допълнителни артикули, които да бъдат продавани с благотворителна цел.

Bazar

Благодарение на всички хора, които се обединиха и които продължават да подкрепят благотворителната кампания, Станислав и неговото семейство получиха надежда за излекуването му. Пловдив продължава да показва, че заедно можем повече.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.