Христо Стоичков и златната топка в Пловдив

Турнето на Христо Стоичков продължава на 13 декември от 17.30 часа в символичния хотел Тримонциум - Пловдив.

0
Христо Стоичков и златната топка в Пловдив
Снимка: livesport

Христо Стоичко заедно със златната топка ще бъде в Пловдив!

Малко повече от месец, след като на пазара се появи биографичната книга “Христо Стоичков. Историята”. Най-великият български футболист на ХХ век е подготвил нова изненада на феновете. Христо Стоичков ще донесе в България оригиналната статуетка на Златната топка, която списание “Франс Футбол” му връчи през 1994 година.

Тя ще бъде с него в 5 града в страната по време на турнето за представяне на биографията. Тя е написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Така освен да вземат автографи от своя кумир, феновете ще могат и да се снимат за спомен с най-голямото индивидуално отличие, което български футболист е печелил.

Началото на националното турне за представянето на “Христо Стоичков. Историята” бъше дадено в сряда. На 12 декември в София от 16,30 часа в Зала 6 на НДК. Там беше осигурен специален пропускателен режим. А с него и максимален комфорт за всички, които искат да се докоснат до Камата, книгата му и единствената “българска” Златна топка.

Книжният тур ще продължава на 13 декември от 17.30 часа в хотел “Тримонциум” в Пловдив. След това Христо Стоичков ще посети Ямбол на 15 декември (събота) за среща в зала “Диана” от 18.00 часа. Последните засега събития от турнето са в Бургас в Гранд хотел и СПА “Приморец” на 16 декември и във Варна в “Гранд мол” на 18 декември, като и двете са с начален час 18:00.

Издателите от “Софтпрес” са се погрижили да има книги за всички желаещи не само на срещите с Христо Стоичков, но и навсякъде, където се продават книги. След като, въпреки впечатляващия си тираж, първото издание на “Христо Стоичков. Историята” се изчерпа за броени дни след излизането си в средата на октомври, от печат вече излезе и второто, разширено издание на биографията.

Новите 20 000 копия от книгата са допълнени с още снимков материал за наслада на почитателите на футбола.

Повече информация в линка на събитието.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.