Хю Хефнър почина на 91-годишна възраст, потвърди медийната му компания Playboy Enterprises.

След като основава Playboy през 1953 г., Хефнър е бил повод за завист на много поколения. Той се е запознавал с всяка от жените, участващи в списанията му (познати като “Playmates), и всички живеели заедно в Playboy Mansion. Playboy Mansion е сред нас от 1927 г., но е получила популярност през 70-те години.

Хю Хефнър 2

Спекулира се, че е доста вероятно Хю Хефнър да е имал “възрастен период на игра” най-малко с няколко от неговите наемателки в имението. Разбира се, с течение на времето Хю Хефнър старееше, а някои части от него спряха да работят така както преди.

Хю Хефнър 3

Точно тогава на пазара излезе известното лекарство Силденафил (Виагра). Хефнър получи нов живот и жизненост. За съжаление, последователната употреба на лекарството е съпътствана със странични ефект. Пример за това е загуба на слуха, който Хефнър скоро след това загубва отчасти.

Кариса и Кристина Шанън, които живеели в имението “Плейбой”, правели редовно компания през деня на Хефнер. Близначките споделят, че макар и доста глух, Хеф не искал да загуби сексуалния си стремеж и продалжавал да пие от лекарството.

Кариса и Кристина Шанън

“Той каза, че предпочита да прави секс, отколкото да чува. Дори със слухов апарат  можеше да чува само от едно ухо. Трябваше да се наведем и да говорим в здравото му ухо, за да ни разбере. А дори когато бяхме до него, той нямаше представа какво казахме.”

Хю Хефнър, който доживя до 91-годишна възраст и почина от естествена смърт, е пример, че сексуалната активност е много полезна за здравето. През целия си живот Хю Хефнър не само беше силен защитник на сексуалната свобода и правата на жените, но и филантроп.

Хю Хефнър playboy mansion

Наследството, което остави на света е не само Playboy Mansion, но и огромната медийна империя, която той създаде с Playboy. Хю Хефнър ще бъде запомнен по много начини, но най-вече като основателят на първото мъжко списание с провокативни голи жени.

Почивай в мир, Хю Хефнър!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.