Хю Хефнър почина на 91-годишна възраст, потвърди медийната му компания Playboy Enterprises.

След като основава Playboy през 1953 г., Хефнър е бил повод за завист на много поколения. Той се е запознавал с всяка от жените, участващи в списанията му (познати като “Playmates), и всички живеели заедно в Playboy Mansion. Playboy Mansion е сред нас от 1927 г., но е получила популярност през 70-те години.

Хю Хефнър 2

Спекулира се, че е доста вероятно Хю Хефнър да е имал “възрастен период на игра” най-малко с няколко от неговите наемателки в имението. Разбира се, с течение на времето Хю Хефнър старееше, а някои части от него спряха да работят така както преди.

Хю Хефнър 3

Точно тогава на пазара излезе известното лекарство Силденафил (Виагра). Хефнър получи нов живот и жизненост. За съжаление, последователната употреба на лекарството е съпътствана със странични ефект. Пример за това е загуба на слуха, който Хефнър скоро след това загубва отчасти.

Кариса и Кристина Шанън, които живеели в имението “Плейбой”, правели редовно компания през деня на Хефнер. Близначките споделят, че макар и доста глух, Хеф не искал да загуби сексуалния си стремеж и продалжавал да пие от лекарството.

Кариса и Кристина Шанън

“Той каза, че предпочита да прави секс, отколкото да чува. Дори със слухов апарат можеше да чува само от едно ухо. Трябваше да се наведем и да говорим в здравото му ухо, за да ни разбере. А дори когато бяхме до него, той нямаше представа какво казахме.”

Хю Хефнър, който доживя до 91-годишна възраст и почина от естествена смърт, е пример, че сексуалната активност е много полезна за здравето. През целия си живот Хю Хефнър не само беше силен защитник на сексуалната свобода и правата на жените, но и филантроп.

Хю Хефнър playboy mansion

Наследството, което остави на света е не само Playboy Mansion, но и огромната медийна империя, която той създаде с Playboy. Хю Хефнър ще бъде запомнен по много начини, но най-вече като основателят на първото мъжко списание с провокативни голи жени.

Почивай в мир, Хю Хефнър!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.