Цирк Балкански

Всяка събота между 13. и 27. октомври г-н Балкански и неговият екип канят деца с техните родители, възпитатели и преподаватели на открита репетиция на цирковата трупа. Това е възможно от 10.30 ч. на пространството до зала „Колодрума“, където цирк „Балкански“ разполага своята шатра в гр. Пловдив. Администрацията на район „Централен“ информира всички детски заведения и социални домове на територията на района, които биха желали да заведат децата на среща с цирковото изкуство. „Нека повече деца научат за възможността. Добрата комуникация на екипа ми с училища и детски градини е много важна за нас и гражданите,“ – коментира Георги Стаменов, кмет на район „Централен“.

Зад кулисите е напълно безплатна среща на подрастващите с цирковото изкуство – едно от най-старите сценични изкуства в света. В Бургас, Велико Търново и София интересът от децата беше невероятен. По този начин всеки малчуган може да разбере дали това изкуство му харесва или не още преди да е посетил спектакъла,“ – казва директорът на цирка и добавя, че местата са около 600, не са неограничени. За да наблюдават репетициите и разговарят на микрофон с артистите, преподаватели и родители е необходимо да доведат децата не по-късно от 10.30ч. пред шатрата на цирка.

Академичен цирк „Балкански” ще гостува в гр. Пловдив /до зала “Колодрум”/ от 11.10.2018 до 04.11.2018 г. Спектаклите с билети са всеки ден от 16:30 и от 19:30 часа , неделя – от 11:30 и от 16:30 часа.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.