„Човешка джага” подпомага талантливите студенти на Пловдив

0
311
4oveshka djaga

Една от интересните и със сигурност забавни игри на Капана фест лято 2018 са „Човешките джаги”. Те представляват уголемен модел на популярната и любима на всички игра. В нея вместо миниатюрните фигури на футболисти, участват истински хора. Те биват завързвани за металните лостове, а движенията им са ограничени само по продължение на прътовете.

4oveshka djaga

4oveshka djaga

Инициативата се организира от клуб Round Table 3 Пловдив с цел събиране на средства за стипендии за най-успешните и талантливи студенти от висши учебни заведения в град Пловдив.

Всяка година неправителствената организация раздава стипендии на отличили се студенти от града ни. Миналата година бяха раздадени 11 000 лева, събрани от спонсори, дарения и благотворителни кампании, една от които е „Човешките джаги”.

4oveshka djaga

4oveshka djaga

Съоръжението е поставено на паркинга на Халите и е достъпно за всеки желаещ. Единственото, което ви е необходимо, за да се включите, е отбор от шест души и желание да се забавлявате. Самата игра е безплатна, а даренията се събират в специално поставена кутия в близост до нея и всеки може да пусне толкова, колкото желае.

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.