„Човешка джага” подпомага талантливите студенти на Пловдив

0
4oveshka djaga

Една от интересните и със сигурност забавни игри на Капана фест лято 2018 са „Човешките джаги”. Те представляват уголемен модел на популярната и любима на всички игра. В нея вместо миниатюрните фигури на футболисти, участват истински хора. Те биват завързвани за металните лостове, а движенията им са ограничени само по продължение на прътовете.

4oveshka djaga

4oveshka djaga

Инициативата се организира от клуб Round Table 3 Пловдив с цел събиране на средства за стипендии за най-успешните и талантливи студенти от висши учебни заведения в град Пловдив.

Всяка година неправителствената организация раздава стипендии на отличили се студенти от града ни. Миналата година бяха раздадени 11 000 лева, събрани от спонсори, дарения и благотворителни кампании, една от които е „Човешките джаги”.

4oveshka djaga

4oveshka djaga

Съоръжението е поставено на паркинга на Халите и е достъпно за всеки желаещ. Единственото, което ви е необходимо, за да се включите, е отбор от шест души и желание да се забавлявате. Самата игра е безплатна, а даренията се събират в специално поставена кутия в близост до нея и всеки може да пусне толкова, колкото желае.

 

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

„Човешка джага” подпомага талантливите студенти на Пловдив
3 от общо 2 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!