Случвало ли се е да погледнете часовника или телефона си точно в 11:11? Забелязвате ли лесно повтарящи се числа на записки, касови бонове, циферблати? Много хора в тези моменти си пожелават нещо. Тази година, повече от други, хора по цялото земно кълбо съобщават за забелязването на часа 11:11. Той се превърна в световен феномен, заради близостта на цифрите до 11-тия ден от 11-тия месец, до 11-тата универсална година (2+0+1+8=11).

В нумерологията 11 е Майсторско число, символ на уникалното творение и автентичното изразяване. По форма, цифрата 1 прилича на стълб, а в комбинация от 11 е символ на портал, който отваря пътя към божественото възвисяване. На 11 ноември в 11:11:11 порталът ще се отвори широко и ще се превърне в най-могъщият такъв на десетилетието. Очаква се тогава потенциалът ви рязко да се засили.

Няма никакво съмнение, че кодът 11:11 носи мощно послание на небесно напътствие и енергия. За мнозина, усетили тази енергия, годината е била просперитетна, вдъхновяваща и добра. Въпреки това, това не означава, че не сте или ще се сблъскате тепърва с предизвикателства. Че всичко на Земята е енергия е вярно, но нищо не идва на готово. Нужно е постоянство, търпение и труд, за да постигнете успех, независимо в каква формация са подредени звездите.

За щастие, в нумерологията Майсторските числа влияят най-силно върху хората във втората половина от цикъла си, т.е във втората половина на 2018-та, така че все още има време за тези, които не са се радвали на голямо щастие през първата половина. Периодът от 31-ви октомври до 31-ви декември се счита за потенциален портал за просперитет, когато завесата между Земята и духовния свят е най-тънка. Астрономите отдават тази теория на близостта на планетата до тъмната фаза на Луната, когато старото си отива, а на негов ред идва новото начало. Възползвайте се от него…

Снимка на корицата: Learning-mind

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.