Случвало ли се е да погледнете часовника или телефона си точно в 11:11? Забелязвате ли лесно повтарящи се числа на записки, касови бонове, циферблати? Много хора в тези моменти си пожелават нещо. Тази година, повече от други, хора по цялото земно кълбо съобщават за забелязването на часа 11:11. Той се превърна в световен феномен, заради близостта на цифрите до 11-тия ден от 11-тия месец, до 11-тата универсална година (2+0+1+8=11).

В нумерологията 11 е Майсторско число, символ на уникалното творение и автентичното изразяване. По форма, цифрата 1 прилича на стълб, а в комбинация от 11 е символ на портал, който отваря пътя към божественото възвисяване. На 11 ноември в 11:11:11 порталът ще се отвори широко и ще се превърне в най-могъщият такъв на десетилетието. Очаква се тогава потенциалът ви рязко да се засили.

Няма никакво съмнение, че кодът 11:11 носи мощно послание на небесно напътствие и енергия. За мнозина, усетили тази енергия, годината е била просперитетна, вдъхновяваща и добра. Въпреки това, това не означава, че не сте или ще се сблъскате тепърва с предизвикателства. Че всичко на Земята е енергия е вярно, но нищо не идва на готово. Нужно е постоянство, търпение и труд, за да постигнете успех, независимо в каква формация са подредени звездите.

За щастие, в нумерологията Майсторските числа влияят най-силно върху хората във втората половина от цикъла си, т.е във втората половина на 2018-та, така че все още има време за тези, които не са се радвали на голямо щастие през първата половина. Периодът от 31-ви октомври до 31-ви декември се счита за потенциален портал за просперитет, когато завесата между Земята и духовния свят е най-тънка. Астрономите отдават тази теория на близостта на планетата до тъмната фаза на Луната, когато старото си отива, а на негов ред идва новото начало. Възползвайте се от него…

Снимка на корицата: Learning-mind

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

11:11 – времето на големия просперитет
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!