Мюзикхолен театър Пловдив организира невероятен шоу спектакъл озаглавен „25 мига”, чрез който да отбележи 25 години от създаването на на си. Пловдивчани и гости на града могат да го се насладят на красивият танцов спектакъл тази неделя, 18 ноември, от 19 часа в Дом на културата „Борис Христов”.

Началото на Мюзикхолен театър Пловдив е през 1993 година. Основателят Николай Серафимов е танцьор от 1978 година и солист на Танцово студио “Ритъм”. Първата изява на театъра е танцово- театралния спектакъл “Бохемска рапсодия” по музика на група “Queen”, идея и хореография на Николай Серафимов. От създаването си до сега театърът има, зад гърба си, множество авторски спектакли, гостувания в други градове на страната, участия в общински мероприятия, изяви в няколко телевизионни програми.

„Можете да потънете заедно с нас в дебрите на детското подсъзнание или да съпреживеете борбата за любовта на римлянин и амазонка от преди 3000 години. Да се насладите на осем метровия лед екран, който ще ви пренесе през пространство и време, феерията от светлини, музика и танци, изпълнени от 30 -те вдъхновени участника в тези два танцово тематични разказа!” каза по повод предстоящия спектакъл ръководителят и хореограф на Мюзикхолен театър Пловдив – Николай Серафимов.

На сцената ще чуете Ева Данаилова, група Helen’s Jewels, Мартина Жекова и Стилян Пенков.

Билети на цена 10, 12 и 15 лева се продават на касата на Маск Арт в ДК „Борис Христов”.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.