koncerti_vyzglavnici

Организаторите на Концерти на възглавници фондация МОДО и кмета на район „Централен” ви дават още една възможност да спечелите покана за цялото семейство, като отговорите на въпроса:

Кой композитор е написал оперетата “Графиня Марица” ?

Възможните отговори са Йохан Щраус,Франц Лехар или Импре Калман.

Отговорите могат да бъдат давани на фейсбук страницата на „Георги Стаменов – Кмет на район „Централен“ или по имейл на: [email protected] до края на 18-ти април, сряда.

Всеки верен отговор участва в томбола за покана за цялото семейство за първия за тази година Концерт на възглавници в град Пловдив. Той ще се състои на 22-ри април, неделя, в Регионалния исторически музей на площад „Съединение“ №1, като печелившият ще може да избере между два концерта: от 11:00 и от 17:00 часа.

Името на печелившия от първата томбола е Султана Минева. Тя беше изтеглена на 16-ти април лично от кмета Георги Стаменов, а билетите си може да вземе преди един от двата концерта в неделя.

Солисти и в двата концерта ще бъдат Доротея Доротеева (сопран) и Александър Мутафчийски (баритон). Великолепните музиканти са подбрали виртуозни оперетни арии и дуети, които ще прозвучат под изкусния акомпанимент на пианистката Венета Нейнска.

Във фоайето на Регионален исторически музей ще бъдат отворени щандове на партньорите на събитието-Учебен център Хелен Дорон, Гайо Шоколад и Куайсер Фарма, които са подготвили интересни предложения за публиката.

Билети може да закупите на http://pillows.bg/reservations/ или на място в неделя.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.