kapanafest2018

Традиционният, за Пловдив, Капана Фест тази година ще състои в дните от 1-ви до 3-ти юни. Събитието, което се превърна в знаково за града ни, събира хора от всички краища на света.

Организаторите обещават това да са 3 дни, през които ще ви се напълнят очите, мислите и онези местенца в сърцето, които се пазят само за най-специалните изживявания.

Програмата тази година е повече от разнообразна. Тя включва: уникален базар, смайващи арт инсталации, подбрани вкусове, чудовищни таланти, музикални гиганти, улични танци, независимо кино, забележителен театър, нестандартна поезия и други.

В музикалната програма участие ще вземат, освен български изпънители и специални гости от САЩ. За любителите на винила ще има специално обособен базар за грамофонни плочи, powered by SoulSearchin Music Bazaar и гост Стефан Skill Колев. От обособен DJ Spot подбрани български и чуждестранни селектори и диджеи ще подават ритъм на уличните танцьори. В новата пешеходна зона на ул. Йоаким Груев ще има сцена Гласът на Капана, на която ще се представят младите таланти на България.

Над 120 модерни занаятчии в Базар Капана ще предоставят избор от авторски изделия, натурални храни и напитки, както и зона за съвременна българска улична мода.

В литературната зона посетителите ще могат да се запознаят с едни от най-забележителните български детски автори и техните прекрасни книги. Във вторият ден вниманието се насочва към произведенията на млади,талантливи и провокативни поети. В последният ден на феста литературната зона се отваря за публиката, която ще може да разказва истории и да печели награди.

Джумаята ще се превърне в зона за кино на открито, където ще се прожектират независими филмови проекти. Ще може да се запознаете с режисьорите и екипите, работили по тях. Всичко това се допълва от обособените заони за хапване и спортни мероприятия.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.