Водещият производител на защитно и работно облекло и предпазна екипировка “Бултекс 99“ започва разширяване на индустриалната си база в Пловдив. През следващата година компанията ще инвестира над 7 милиона лева в изграждането на нов комплекс на обща площ от 6 500 квадратни метра.

Основна част от комплкса е предназначена за склад. Разположено на 4 500 квадратни метра, съоръжението отговаря на всички европейски стандарти. Предвидени са 10 000 палетоместа и ще обслужва огромния растеж на онлайн търговията на компанията. Разширяване е предвидено за административната сграда. Постоянно нарастващият екип на компанията ще се помещава в нова модерна среда на площ от 1 000 квадратни метра. Точно толкова пространство е отделено и за фирмения шоурум, в който посетителите ще имат възможност да се запознаят с последните тенденции в работното облекло и предпазна екипировка.

„Това разширяване ни e необходимо, за да повишим нивото на услугата, която предоставяме на клиентите си. Пловдив се превръща във все по-силен икономически център. Международните инвеститори в града са сериозни, но се радвам, че растеж отчитат и все повече български компании.“, заяви инж. Стефан Башев – Управител на „Бултекс 99“.

В Пловдив се намира централното управление на „Бултекс 99“. Компанията разполага с 23 търговски обекта в цялата страна, а производствената база е ситуирана в Златоград. В компанията работят почти 200 човека като половината от тях са в Пловдив.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.