Водещият производител на защитно и работно облекло и предпазна екипировка “Бултекс 99“ започва разширяване на индустриалната си база в Пловдив. През следващата година компанията ще инвестира над 7 милиона лева в изграждането на нов комплекс на обща площ от 6 500 квадратни метра.

Основна част от комплкса е предназначена за склад. Разположено на 4 500 квадратни метра, съоръжението отговаря на всички европейски стандарти. Предвидени са 10 000 палетоместа и ще обслужва огромния растеж на онлайн търговията на компанията. Разширяване е предвидено за административната сграда. Постоянно нарастващият екип на компанията ще се помещава в нова модерна среда на площ от 1 000 квадратни метра. Точно толкова пространство е отделено и за фирмения шоурум, в който посетителите ще имат възможност да се запознаят с последните тенденции в работното облекло и предпазна екипировка.

„Това разширяване ни e необходимо, за да повишим нивото на услугата, която предоставяме на клиентите си. Пловдив се превръща във все по-силен икономически център. Международните инвеститори в града са сериозни, но се радвам, че растеж отчитат и все повече български компании.“, заяви инж. Стефан Башев – Управител на „Бултекс 99“.

В Пловдив се намира централното управление на „Бултекс 99“. Компанията разполага с 23 търговски обекта в цялата страна, а производствената база е ситуирана в Златоград. В компанията работят почти 200 човека като половината от тях са в Пловдив.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.