aglea derma

Aglea Derma

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност за добрия външен вид е да избираме правилно козметичните продукти, които използваме. Да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящите за нас апаратура и процедури.

Aglea Derma е новото „бижу” в сферата на естетичната грижа на Пловдив. Клиниката предлага услуги от най-високо ниво. Основното желание на инвеститорите и екипа е да създадат място, осигуряващо безкомпромисна грижа за своите клиенти.

aglea derma
АГЛЕЯ ДЕРМА

Aglea Derma се намира на удобна локация в центъра на града, на улица „Белград” 2, на гърба на Гранд хотел Пловдив. Клиниката разполага с шест иновативни апарата, сред които Oxygeneo+, Lumenis Light Sheer Desire, Lumenis M22, Acupulse Fem Touch, Maximus Trilipo и Visia. Апаратът “Visia” работи посредством 3D визуализация и фотографии. Разполага с най-голямата база данни в света. Чрез него можете да получите ясна представа за състоянието на кожата ви. Благодарение на високотехнологичната апаратура Aglea Derma предлага всеобхватни решения в сферата на естетичната и клиничната дерматология и вагиналната естетика. Всички консумативи, с които се извършват услугите, са от най-високо качество.

„Вашата възраст си е Ваша работа, това как изглеждате-наша” е девизът, ръководещ целия екип на АГЛЕЯ ДЕРМА. Именно сформираният екип, приел присърце задачата да помага на своите пациенти, е най-голямото „оръжие”, с което центърът разполага. Процедурите се извършват от специалисти в своята област. Сред тях е д-р Панайотова, член на  Българския Дерматологичен Съюз, д-р Мелек Кълъч и други. Апаратите от най-ново поколение са причината всеки един член на екипа да премине обучение в Турция.

aglea derma
АГЛЕЯ ДЕРМА

Друга изключителна възможност, която Aglea Derma предлага на своите клиенти, са ежемесечните консултации с пластичен хирург. Те ще бъдат напълно безплатни за пациенти, желаещи да се възползват от възможностите на пластичната хирургия. Самите операции се извършват в Истанбул, в две от най-добрите европейски клиники. Клиниката предлага също консултации с професор- гинеколог и съдействие при лечението на по-тежки заболявания.

Услугите, професионалният екип и апаратурата от най-ново поколение е това, което откроява Aglea Derma сред останалите клиники в Пловдив. Грижата означава здраве, здравето- красота. Позволете на специалистите от АГЛЕЯ ДЕРМА да се погрижат за вас, здравето ви и разбира се, за красотата ви.

Може да разгледате всичките им терапии на уеб сайта им: aglea.bg

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Aglea Derma – „Вашата възраст си е Ваша работа, това как изглеждате-наша”
5 от общо 44 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!