aglea derma

Aglea Derma

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност за добрия външен вид е да избираме правилно козметичните продукти, които използваме. Да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящите за нас апаратура и процедури.

Aglea Derma е новото „бижу” в сферата на естетичната грижа на Пловдив. Клиниката предлага услуги от най-високо ниво. Основното желание на инвеститорите и екипа е да създадат място, осигуряващо безкомпромисна грижа за своите клиенти.

aglea derma
АГЛЕЯ ДЕРМА

Aglea Derma се намира на удобна локация в центъра на града, на улица „Белград” 2, на гърба на Гранд хотел Пловдив. Клиниката разполага с шест иновативни апарата, сред които Oxygeneo+, Lumenis Light Sheer Desire, Lumenis M22, Acupulse Fem Touch, Maximus Trilipo и Visia. Апаратът “Visia” работи посредством 3D визуализация и фотографии. Разполага с най-голямата база данни в света. Чрез него можете да получите ясна представа за състоянието на кожата ви. Благодарение на високотехнологичната апаратура Aglea Derma предлага всеобхватни решения в сферата на естетичната и клиничната дерматология и вагиналната естетика. Всички консумативи, с които се извършват услугите, са от най-високо качество.

„Вашата възраст си е Ваша работа, това как изглеждате-наша” е девизът, ръководещ целия екип на АГЛЕЯ ДЕРМА. Именно сформираният екип, приел присърце задачата да помага на своите пациенти, е най-голямото „оръжие”, с което центърът разполага. Процедурите се извършват от специалисти в своята област. Сред тях е д-р Панайотова, член на  Българския Дерматологичен Съюз, д-р Мелек Кълъч и други. Апаратите от най-ново поколение са причината всеки един член на екипа да премине обучение в Турция.

aglea derma
АГЛЕЯ ДЕРМА

Друга изключителна възможност, която Aglea Derma предлага на своите клиенти, са ежемесечните консултации с пластичен хирург. Те ще бъдат напълно безплатни за пациенти, желаещи да се възползват от възможностите на пластичната хирургия. Самите операции се извършват в Истанбул, в две от най-добрите европейски клиники. Клиниката предлага също консултации с професор- гинеколог и съдействие при лечението на по-тежки заболявания.

Услугите, професионалният екип и апаратурата от най-ново поколение е това, което откроява Aglea Derma сред останалите клиники в Пловдив. Грижата означава здраве, здравето- красота. Позволете на специалистите от АГЛЕЯ ДЕРМА да се погрижат за вас, здравето ви и разбира се, за красотата ви.

Може да разгледате всичките им терапии на уеб сайта им: aglea.bg

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.