корица: Emrys Baird

Под името David Dower Trio се изявяват трима виртуозни музиканти Дейвид Дауър- пиано, Мат Фишер- барабани, Люк Фуолър- бас китара. И тримата творят по-отделно, работейки с музиканти от Австралия, Великобритания и САЩ, а отзивите от медиите в тези страни, за общата им работа, са повече от хвалебствени.

David Dower Trio изпълнява музика, която ще ви накара да се усмихнете – весел и енергичен джаз, оставящ усещане за абсолютна симбиоза между музикантите! Джаз триото е за втори път в България. Феновете на джаз музиката в Пловдив ще могат да им се насладят в бар Контрабас на 31-ви юли от 20:00 часа.

“Джаз на път” е заглавието на българското турне на David Dower Trio, което ще обхване градовете: София, Пловдив, Хасково, Димитровград, Банско и Созопол.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

David Dower Trio свирят на сцената на бар Контрабас в Пловдив
5 от общо 1 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!
Предишна статияПет класически коктейли за горещите летни дни
Следваща статияВиртуозът на цигулката Васко Василев с концерт в Пловдив
Екипа на PlovdivTown
Plovdiv Town излиза на бял свят на 1-ви септември 2017 г. с ясна представа и визионерска концепция. Сайтът съчетава в себе си няколко мисии – да бъде коректна медия, извеждаща на преден план добрите лични примери на всеки отделен индивид; да използва и уважава свободата на словото с цел промяна, без да я превръща в свободия; да вдъхновява с градските и личните истории на творци, бизнесмени, лидери, общественици и граждани на Пловдив, България и Света. И не на последно място – да се бори за каузи, засягащи нашето бъдеще, нашето развитие; да подава ръка на нуждаещите се и да покаже, че силата на писалката е много по-могъща от други инструменти.