dm и Garnier раздават усмивки срещу капачки

Благотворителната инициатива ще закупи ново оборудване за лечение на детски болести

0
145

Нова, целогодишна благотворителна кауза, която активизира гражданите епред очите ни. Дори да не ги забелязвате, във всичките 71 магазина за козметика dm са поставени кутии, наименувани „Капачки за усмивки“. Кампанията е организирана от Garnier България и dm България и е насочена към всеки, който посещава обектите. Целта е да се съберат колкото може повече пластмасови капачки, които ще се рециклират, а набраните от рециклирането средства ще отидат за закупуването на специализирана медицинска апаратура в „Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“ ЕАД – София. На втори план, кампанията подпомага опазването на околната среда и ангажира общественото влияние върху нея, защото без чиста природа и нас няма да ни има.

Всеки човек, независимо дали е клиент на магазините или не, може да отскочи до най-близкия и да остави своите събрани капачки. Те могат да варират от пластмасови капачки от минерални води, през пластмасови капачки от кремове за ръце, пластмасови капачки от омекотители и прахове за пране, пластмасови капачки от буркани за кафе, пластмасови капачки от бутилки от оцет и олио, пластмасови капачки от кислородна вода и спирт, пластмасови капачки от всички видове безалкохолни напитки и от всички видове натурални сокове, пластмасови капачки от бирени бутилки и много други.

Кампанията ще продължи цяла година, а краят ѝ ще се постави през март 2019-та. До тогава всеки може да направи своя принос и добро за бъдещето на болницата.

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.