dm и Garnier раздават усмивки срещу капачки

Благотворителната инициатива ще закупи ново оборудване за лечение на детски болести

0

Нова, целогодишна благотворителна кауза, която активизира гражданите епред очите ни. Дори да не ги забелязвате, във всичките 71 магазина за козметика dm са поставени кутии, наименувани „Капачки за усмивки“. Кампанията е организирана от Garnier България и dm България и е насочена към всеки, който посещава обектите. Целта е да се съберат колкото може повече пластмасови капачки, които ще се рециклират, а набраните от рециклирането средства ще отидат за закупуването на специализирана медицинска апаратура в „Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“ ЕАД – София. На втори план, кампанията подпомага опазването на околната среда и ангажира общественото влияние върху нея, защото без чиста природа и нас няма да ни има.

Всеки човек, независимо дали е клиент на магазините или не, може да отскочи до най-близкия и да остави своите събрани капачки. Те могат да варират от пластмасови капачки от минерални води, през пластмасови капачки от кремове за ръце, пластмасови капачки от омекотители и прахове за пране, пластмасови капачки от буркани за кафе, пластмасови капачки от бутилки от оцет и олио, пластмасови капачки от кислородна вода и спирт, пластмасови капачки от всички видове безалкохолни напитки и от всички видове натурални сокове, пластмасови капачки от бирени бутилки и много други.

Кампанията ще продължи цяла година, а краят ѝ ще се постави през март 2019-та. До тогава всеки може да направи своя принос и добро за бъдещето на болницата.

  • Plovdiv Town- град Пловдив

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

dm и Garnier раздават усмивки срещу капачки
4.8 от общо 4 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!