Instagram падна: Стотици потребители на социалната медия не могат да влязат в уеб сайта и приложението за споделяне на снимки

Повече от 1 000 души по света съобщиха за проблеми с платформата. Влизането в главната страница води до празна страница със съобщението: "Грешка на сървъра 5xx" На мобилното приложение се казва, че емисията им не може да бъде опреснявана.

0
41
Instagram падна 2

Повече от 1 000 души по света съобщиха за проблеми с платформата. Влизането в главната страница води до празна страница със съобщението: “Грешка на сървъра 5xx” На мобилното приложение се казва, че емисията им не може да бъде опреснявана.

Instagram изглежда е слязъл с десетки потребители на социални медии, които не могат да влязат в уебсайта за споделяне на снимки. Повече от 1000 души по света съобщиха за проблеми с платформата, собственост на Facebook, рано сутринта в сряда. Опитите да влезете в браузър за работния плот създават празна страница със съобщението: “Грешка на сървъра 5xx”. На мобилното приложение се казва, че емисията им не може да бъде опреснявана.

Instagram падна
Опитите за влизане в Instagram на десктоп браузър правят празна страница със съобщение: “Грешка на сървъра 5xx”, като повече от 1000 души съобщават за проблеми тази сутрин

В много Tweets, публикувани от разочаровани потребители, одбелязаха прекъсването на Instagram да се проточи по целия свят, като приложението не работи в Лондон, Сан Франциско, Сингапур и в България. Уеб сайтът DownDetector заяви, че проблемите са започнали в 08.16 британско време, което е 15.16 часа в Ню Йорк и 17.16 в Сидни. Почти един час по-късно потребителите все още получават съобщения за грешка, когато се опитаха да заредят уебсайта.

Когато iInstagram падна 1

Един потребител на Twitter каза: “Това чувство, когато изтриете Instagram с надеждата, че ще започне да работи отново и се опитате да продължите и дори не можете да преминете през страницата за вход”

Когато iInstagram падна

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.