Mоноспектакълът на Иван Юруков „Пилето, което казва Ку“ отново каца в Пловдив

Пиесата ще се играе на 4 ноември в два поредни спектакъла

0
Пилето, което казва Ку

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков ще представи великолепния си моноспектакъл – “Пилето, което казва Ку” в есенно турне из градовете на България. Театралният полет ще стартира от Пловдив на 4 ноември с два поредни спектакъла в Кукления театър – от 19.00 и от 21.00 ч.

Билетите за представленията са в продажба на Билетната каса на кукления театър, а само днес и утре (30 и 31 октомври) останалите последни бройки (свободни места) ще са с промоционална цена – по 10 и 12 лв.

Адресът на касата е ул. „Христо Г. Данов“ 14 в Пловдив, а резервация можете да направите на тел.: 032 623 275.

“Пилето, което казва Ку” ще гостува в Пловдив за втори път, след премиерата на спектакъла в града през месец юни в Лятно кино “Орфей”. Тогава, пред повече от 500 души представлението бе порещнато изключително топло и емоционално и абсолютно заслужено обра овациите на прекрасната пловдивска публика. По време на срещата с феновете Иван Юруков получи покана да гостува отново със спектакъла в града и ето, че този момент настъпва – тази събота на 4 ноември на сцената на Куклен театър Пловдив.

Сценарият на “ Пилето, което казва Ку ” е на Александър Урумов и е по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!”. Музиката е дело на Михаил Шишков – баща, а самият Иван Юруков се справя чудесно и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекота и премерено чувство за хумор, актьорът представя героя си – нощен пазач на скретен склад, който в хода на спектакъла ще видим в ролята на различни симпатични и чудати персонажи и ситуации. В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори на тях, да се забавлява, и най-вече да се развълнува, партнирайки на Иван Юруков в “Пилето, което каза КУ”.

Пълен график на есенното турне:

ПЛОВДИВ – 4 ноември, Куклен театър (представления от 19 и 21 ч.)

РУСЕ – 9 ноември, зала “Военен клуб”

ВЕЛИКО ТЪРНОВО – 10 ноември, НЧ “Надежда”

СЛИВЕН – 17 ноември, зала “Сливен”

СОФИЯ – 19 ноември, театър “Сълза и смях”(късно представление – 21.30ч.)

БУРГАС – 28 ноември, Драматичен театър “Адриана Будевска”

СОФИЯ – 1 и 7 декември, Нов театър НДК (от 19.30 ч.)

СТАРА ЗАГОРА – 18 декември, Драматичен театър “Гео Милев”

ГОРНА ОРЯХОВИЦА – 19 декември, НЧ “Напредък”

Турнето е организирано в отговор на огромния интерес, запитвания и покани към актьора за гостуване в конкретни точки на страната. Феновете, които още не са се срещали с “ Пилето, което казва Ку ” ще имат възможност да се насладят на един смислен и стойностен спектакъл със съвременна тематика и текст, поднесен забавно, с вкус и чувство за хумор.

Тази година звездата на Народният театър получи поредна номинация за “Аскеер” в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в “Майстори” (за ролята на майстор Найден). Иван Юруков играе и в най-касовите спектакли на Народния театър – „Добри хора”, „На ръба”, „Хъшове”, „Хамлет”, „Вишнева градина”, „Ревизор”, „Полет над кукувиче гнездо”, „Идеалният мъж” и в „Червено” в Театър 199.

В началото на месец октомври беше официалната премиера на филма “Дъвка за балончета”, в който Иван Юруков, заедно Теодора Духовникова, играят главните роли. Очакваме го по екраните в края на годината.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Mоноспектакълът на Иван Юруков „Пилето, което казва Ку“ отново каца в Пловдив
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!