Softuni fest

Кирил Гаров, член на екипа на Plovdiv Town, взе участие в престижния фестивал Softuni Fest 2018. Отбор Hygge team, в който освен Кирил участват още Елия Желязкова и Велиана Стоянова, спечели първо място в категория Дигитален маркетинг с проект, насочен към подпомагането на незрящи и хора с опорно-двигателни нарушения. Проектът е към Xplora BG и фондация „Очи на четири лапи”.

Фондацията има за цел да подпомага хора с увреждания, чрез Център за рехабилитация и интеграция на слепи хора с кучета водачи и чрез училище за обучение на кучета водачи за хора с нарушени двигателни умения. Към момента са обучени 60 кучета, които са в помощ на хора от 18 до 70 години. Разработеният проект ще спомогне за развитието на дейността на неправителствената организация и ще допринесе за това инициативата да достигне до повече хора, желаещи да помогнат. Стратегията на Hygge team сe състой от серия от събития, които да насочат общественото внимание към проблемите, съпътстващи ежедневието на тези хора. Ще ни накарат да сложим техните „обувки” и истински да осъзнаем огромната нужда от кучета водачи, които да осигурят самостоятелен живот на хората с увреждания.

В прикачения файл може да видите разработената стратегия за “Очи на четири лапи”

Softuni Fest се организира от Образователния център Softuni, създаден през 2013 година с идеята за образователна инициатива, която да дава реални и приложими знания в областта на софтуерното образование. За краткото време от създаването си, компанията се нарежда сред най-престижните центрове за обучение в сферите на програмирането, дигиталния маркетиг и крейтив дизайна.

Softunifest

Фестивалът предостави възможност на всеки желаещ да разработи проект в три категории: Дигитален маркетинг, Дизайн и крейтив, Програмиране. Спечелилите проекти ще бъдат осъществени с помощта на организаторите и фирмите, подкрепили събитието. Сред тях са компании като Telenor, SBtech, Software group, Smart IT, Liebherr, Postbank, XploraBG, TraDEXsocial, Aeternity и други.

Гордост за малкия ни, но сплотен колектив, е спечелената от Кирил и неговия отбор Hygge team награда! Привилегия е да работиш с хора, които имат желание да създават иновативни подходи и постоянно да се развиват в призванието си. Те дават душа и смисъл на всяко нещо, с което се захванат. С примера си ни вдъхновяват да продължаваме да търсим своите пътища към израстване, да катерим върхове и да преследваме мечти.

Поздравления от целия екип на Plovdiv Town.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.