Plovdiv Town търси своя индивидуален дизайнер за лого на медията ни

Време е да споделите как да изобразим най-добре Пловдив

0
320
Plovdiv Town

Скъпи приятели, ние от Plovdiv Town се опитваме да ви поднесем най-интересните градски и национални истории, търсим завладяващи хора и каузи и се борим за искрена, безпристрастна и различна журналистика. Не желаем да следваме написаните правила и тенденции, а сами да ги измисляме. Да търсим, да откриваме и да се забавляваме докато го правим.

Но освен всичко изброено търсим и нещо друго – обратна връзка с най-важните хора – вие, тези, които ни четете и подкрепяте Пловдив и потенциала му да се превърне не само в най-красивият български град, но и най-развитият.

Поради тази причина обявяваме конкурс за лого на нашият нов и свеж сайт, защото вярваме във вашите идеи и талант. Вярваме във вашето въображение и искаме да му дадем поле за изява.

Всеки, който иска да сподели визията си за ново лого на https://plovdivtown.com/ и по този начин да стане неизменна част от екипа, може да го направи до 31 октомври на [email protected]

В началото на ноември ще изберем петте най-добри предложения и ще оставим на читателите избора за логото, което пасва най-добре на нашата концепция. Лично ще се свържем с всички финалисти, а от там нататък… хоризонтът е отворен.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.