Plovdiv Town търси своя индивидуален дизайнер за лого на медията ни

Време е да споделите как да изобразим най-добре Пловдив

0
Plovdiv Town

Скъпи приятели, ние от Plovdiv Town се опитваме да ви поднесем най-интересните градски и национални истории, търсим завладяващи хора и каузи и се борим за искрена, безпристрастна и различна журналистика. Не желаем да следваме написаните правила и тенденции, а сами да ги измисляме. Да търсим, да откриваме и да се забавляваме докато го правим.

Но освен всичко изброено търсим и нещо друго – обратна връзка с най-важните хора – вие, тези, които ни четете и подкрепяте Пловдив и потенциала му да се превърне не само в най-красивият български град, но и най-развитият.

Поради тази причина обявяваме конкурс за лого на нашият нов и свеж сайт, защото вярваме във вашите идеи и талант. Вярваме във вашето въображение и искаме да му дадем поле за изява.

Всеки, който иска да сподели визията си за ново лого на https://plovdivtown.com/ и по този начин да стане неизменна част от екипа, може да го направи до 31 октомври на [email protected]

В началото на ноември ще изберем петте най-добри предложения и ще оставим на читателите избора за логото, което пасва най-добре на нашата концепция. Лично ще се свържем с всички финалисти, а от там нататък… хоризонтът е отворен.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Plovdiv Town търси своя индивидуален дизайнер за лого на медията ни
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!