PlovdivTown издирва най-добрите великденски снимки

0
Velikden

Сайтът за култура, градски живот и общество PlovdivTown поема нов ангажимент да зарадва читателите си и да им даде поле за изява. В рамките на няколко дни, считано от днес, ще издирваме най-хубавите великденски снимки. Какво означава това? Означава, че до четвъртък, включително, може да пращате своите любими моменти, които сте уловили с камера или телефон, свързани с Великденските празници. Дали ще е на шарените ви яйца, на семейството около трапезата, на Великден, вкаран в природна или градска среда, или някое културно събитие за празника, няма значение. Важното е да улавя настроението, топлотата и щастието, която страстната седмица ни предлагаше.

В петък ще изберем 10-те най-добри снимки, а те ще влезнат в нашата Фотогалерия, под формата на фотографска статия. За целта трябва само да ни изпратите своите снимки на e-mail: [email protected] и да не забравите да отбележите вашето име.

Подчертавам, че това не е конкурс, нито състезание. Няма награди, нито жури. Това е една инициатива, която цели просто да споделим радостта от най-светлите дни от годината помежду си и да допринесем стойност върху емоциите на останалите. Защото най-важното в този свят е добрината между хората, а във времена на дефицит е още по-важно да я извличаме наяве.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.