PlovdivTown с щанд на „Винария“ 2018

0

Само един ден ни дели от може би най-интересните изложения през годината на Международен панаир Пловдив – „Винария“ и „Фудтех“. Изложенията ще покажат най-новите тенденции във винарната и кулинарна индустрия, запазени традиции, смесени с новаторски техники и богат избор от вкусове и аромати.

Паралелно с тях, посетителите ще могат да се запознаят с подробности и за селското стопанство, чрез специализираната изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „Агра“, както и с идеи за интериора покрай „Дибла“, тайната на пчеларството и представители на италианската кухня и напитки.

Официалното откриване на изложението започва утре, 21-ви февруари, от 11:30 часа в палата номер 6.

Като официален медиен партньор ние – създателите и творците, стоящи зад PlovdivTown също ще бъдем на изложението до 25-ти февруари, включително, не само за да ви представим всичко на момента, на живо от кухнята, но и за да ви опознаем. Каним всеки, който иска да се срещне с нас, да разкаже историята си, или история за Пловдив, или просто да сподели нещо, което смята за важно, забавно, развлекателно и интересно, да ни намери в палата номер 10 на щанда на нашите партньори Master Social.

За над реалният досег до читателите ни е важен, защото вярваме в истинските отношения. Не се колебайте, а ни намерете.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.