PlovdivTown с щанд на „Винария“ 2018

0
37

Само един ден ни дели от може би най-интересните изложения през годината на Международен панаир Пловдив – „Винария“ и „Фудтех“.  Изложенията ще покажат най-новите тенденции във винарната и кулинарна индустрия, запазени традиции, смесени с новаторски техники и богат избор от вкусове и аромати.

Паралелно с тях, посетителите ще могат да се запознаят с подробности и за селското стопанство, чрез специализираната изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „Агра“, както и с идеи за интериора покрай „Дибла“, тайната на пчеларството и представители на италианската кухня и напитки.

Официалното откриване на изложението започва утре, 21-ви февруари, от 11:30 часа в палата номер 6.

Като официален медиен партньор ние – създателите и творците, стоящи зад PlovdivTown също ще бъдем на изложението до 25-ти февруари, включително, не само за да ви представим всичко на момента, на живо от кухнята, но и за да ви опознаем. Каним всеки, който иска да се срещне с нас, да разкаже историята си, или история за Пловдив, или просто да сподели нещо, което смята за важно, забавно, развлекателно и интересно, да ни намери в палата номер 10 на щанда на нашите партньори Master Social.

За над реалният досег до читателите ни е важен, защото вярваме в истинските отношения. Не се колебайте, а ни намерете.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.